reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej !!!
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA ŁUKASZKA !!!!!!!!

A my w koncu mamy jakis harmonogram dnia!! A kaszka kukurydziana bardzo Liwiii smakuje, robie ją na wodzie i dodaje owoce z słoiczka i wcina że hej a tej ryżowej nie za bardzo chciała! Poza tym dzis jagnięcinkę dałam pierwszy raz i tez nawet wcinała !!

A ja dzis zrobiłam sobie risotto a jutro łazanki !!!

reklama
Anikawi - opowieści z Narni - chyba ,ze żużaczek miał coś innego na myśli
Agata też lubię ten serial jest nie do pobicia tekst dzisiejszego odcinka: Anioł - gospodarz domu zawsze Ci pomoże , o każdej porze , mój Boże i wiele innychMurzyn wykonał swoją pracę...tez bym chciała mieć takiego murzyna np do prasowania i sprzątania łazienki i toalety, gotować lubię bardzo a zmywanie załatwia zmywarka , pranie pralka

A my dzisiaj byliśmy u lekarza bo Jula warczała jak stary diesel , chyba się zaraziła wirtualnie od Majki.okazało się ,ze jej zalega coś w w górnych drogach oddechowych , nic groźnego ale dostała Eurespal i deflegmin no i klepanie . :(

Mailen pisze:
gaga dzięki za gratulacje!!!! ;D
A Wy to chyba uwielbiacie pizze ;) choć przyznam że ja też lubie mniam mniam.....szkoda że tak daleko mieszkasz bo bym wpadła na poczęstunek ;D :laugh: wiem wiem a Ty byś mnie spławiła tym że Majka chora ;D ale ja tylko na pizze hihihi :laugh: ;)

ja zapraszam bardzo serdecznie, my i pizza to przyjaciele, nawet na wigilię mieliśmi pizze w tym roku (spędzaliśmy ja tylko w trójkę) i na sylwka też pizza ;D UWIELBIAMY, a nie chcę się chwalić robię dobrą ::) zresztą uwielbiam piec i gotować, a was nigdy nie spławię, bo jesteście najlepsze ;D ;D ;D a siostry męża nie lubie, zresztą on też :p

domicela pisze:
A my dzisiaj byliśmy u lekarza bo Jula warczała jak stary diesel , chyba się zaraziła wirtualnie od Majki.okazało się ,ze jej zalega coś w w górnych drogach oddechowych , nic groźnego ale dostała Eurespal i deflegmin no i klepanie . :(

domicela u nas w Krakowie jakaś epidemia, ponoć to cholerstwo jest wirusowe, wszystkie znajome dzieci chore

Mnie lekarka odpowiedziała na pytanie czy dużo dzieci teraz choruje ,że jest prawie epidemia ,że wysyłają do szpitali ,że najwięcej jest tzw nieżytów żołądkowo-jelitowych czyli po prostu grypa żołądkowa . Tylko ,że ja siedzę w domu to mnie to cholerstwo nie chwyci . Aha i mwiła też o gruźlicy ..... niestety jest tych przypadków coraz więcej :(

Mam pytanie zupełnie z innej beczki- czy pościel satynową trzeba prasować ?? bo mam jedną ale akurat jej nie trzeba , właśnie znalazłam jedną która mi się bardzo spodobała i jest z satyny mm dylemat :-[

reklama
Do góry