reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

13_4_3.gif
wszystkiego naj dla Łukaszka od Majusi i mamusi Majusi :)

reklama
Łukaszek ślicznie dziękuje. Buziaczki.

Wczoraj byliśmy z młodym na wizycie kontrolnej u pediatry. Wszystko z małym wporządku.
Tylko nie chce znowu pić nutramigenu, z cycem walczy, ale za to zupki ładnie wcina.
Mam ostatnio dużo roboty, załatwiania, planowania.
A i Gabcia daje w kość. Znowu napady buntownicze. Czasami rano mam już dość.

Trzymajcie się dziewczyny, będę tu zaglądać, a dla chorasków szybkiego powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam

Łukaszku, samych przyjemności w odkrywaniu świata!

Dziewczyny, co jest z Kaczorrą czyli naszą Pierwszą Damą. Widziałam ją, jak pomyka do samolotu z reklamówką (żenada ::) ). Tymczasem Bushowa w Watykanie. Czyli co? Ta nasza poleciała do Stanów czy nie? Kto poprawia zatem szalik Lesiowi?

U mnie znowu piękne słońce i błekitne niebo ale chłodniej niż wczoraj i ślizgawka jak to wczoraj Zubilewicz mówił lodowica, i mam lenia strasznego dzisiaj ;)

mala Yoo haha... ja trwam w błogiej nieswiadomosci politycznej. Nie ogladam widomosci, nie czytam newsów na internecie, nie kupuje gazet, nie słucham radia ;D ;D. I PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE DENERWUJE ;D ;D

Wszystkie najlepszego dla Łukaszka, buziaki od Marysi i jej mamy :-*

malaYoo pisze:

Dziewczyny, co jest z Kaczorrą czyli naszą Pierwszą Damą. Widziałam ją, jak pomyka do samolotu z reklamówką (żenada  ::) ). Tymczasem Bushowa w Watykanie. Czyli co? Ta nasza poleciała do Stanów czy nie? Kto poprawia zatem szalik Lesiowi?

Siatka z Galerii Centum :o, obiach na maksa :-X :p

reklama
Słowiczku ucałuj i wygilgocz Łukaszka ode mnie i Roksanki w te półroczne urodzinki  :-* :-* :-* WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

agata806 pisze:
Wszystkie najlepszego dla Łukaszka, buziaki od Marysi i jej mamy :-*

malaYoo pisze:

Dziewczyny, co jest z Kaczorrą czyli naszą Pierwszą Damą. Widziałam ją, jak pomyka do samolotu z reklamówką (żenada  ::) ). Tymczasem Bushowa w Watykanie. Czyli co? Ta nasza poleciała do Stanów czy nie? Kto poprawia zatem szalik Lesiowi?

Siatka z Galerii Centum :o, obiach na maksa :-X :p
ONA SAMA TO JEDEN WIELKI OBCIACH  ::) też jestem ciekawa co z angielskim u naszego prezydenta???

Do góry