reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Łukaszek ślicznie dziękuje. Buziaczki.
Wczoraj byliśmy z młodym na wizycie kontrolnej u pediatry. Wszystko z małym wporządku.
Tylko nie chce znowu pić nutramigenu, z cycem walczy, ale za to zupki ładnie wcina.
Mam ostatnio dużo roboty, załatwiania, planowania.
A i Gabcia daje w kość. Znowu napady buntownicze. Czasami rano mam już dość.
Trzymajcie się dziewczyny, będę tu zaglądać, a dla chorasków szybkiego powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam
Wczoraj byliśmy z młodym na wizycie kontrolnej u pediatry. Wszystko z małym wporządku.
Tylko nie chce znowu pić nutramigenu, z cycem walczy, ale za to zupki ładnie wcina.
Mam ostatnio dużo roboty, załatwiania, planowania.
A i Gabcia daje w kość. Znowu napady buntownicze. Czasami rano mam już dość.
Trzymajcie się dziewczyny, będę tu zaglądać, a dla chorasków szybkiego powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam
malaYoo
Fanka BB :)
Łukaszku, samych przyjemności w odkrywaniu świata!
Dziewczyny, co jest z Kaczorrą czyli naszą Pierwszą Damą. Widziałam ją, jak pomyka do samolotu z reklamówką (żenada : ). Tymczasem Bushowa w Watykanie. Czyli co? Ta nasza poleciała do Stanów czy nie? Kto poprawia zatem szalik Lesiowi?
Dziewczyny, co jest z Kaczorrą czyli naszą Pierwszą Damą. Widziałam ją, jak pomyka do samolotu z reklamówką (żenada : ). Tymczasem Bushowa w Watykanie. Czyli co? Ta nasza poleciała do Stanów czy nie? Kto poprawia zatem szalik Lesiowi?
Ż
żużaczek
Gość
mala Yoo haha... ja trwam w błogiej nieswiadomosci politycznej. Nie ogladam widomosci, nie czytam newsów na internecie, nie kupuje gazet, nie słucham radia ;D ;D. I PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE DENERWUJE ;D ;D
agata806
Fan(ka)
Wszystkie najlepszego dla Łukaszka, buziaki od Marysi i jej mamy :-*
Siatka z Galerii Centum , obiach na maksa :-X
malaYoo pisze:Łukaszku, samych przyjemności w odkrywaniu świata!
reklama
anikawi
Fanka BB :)
Słowiczku ucałuj i wygilgocz Łukaszka ode mnie i Roksanki w te półroczne urodzinki :-* :-* :-* WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
ONA SAMA TO JEDEN WIELKI OBCIACH : też jestem ciekawa co z angielskim u naszego prezydenta???agata806 pisze:Wszystkie najlepszego dla Łukaszka, buziaki od Marysi i jej mamy :-*
malaYoo pisze:Łukaszku, samych przyjemności w odkrywaniu świata!