reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

justyna a co ja mam bidna powiedziec, jak wogóle zimy nie lubię? zaczynam chorowac na móżg późna jesienia i przechodzi mi dopiero wiosną.... :p

reklama
no ja na "ślicznym" Śląsku mieszkam i padało teraz świeci za chwile pewnie zas coś poleci ale dupa chyba mam doła jakiegoś, ja zaczynam w depreche wpadac w listopadzie przechodzi mi jak pierwszy śnieg spadnie i pojawia sie znowu jak końca zimy nie widac czyli gdzies pod koniec stycznia !!

ja też nienawidzę zimy, chyba że jestem na nartkach to mi zwisa czy wieje, sypie czy co byle by jeździć do upadłego :)
u nas mokro, brudno i generalnie syf, małą kima, chyba zaczyna wracać do siebie bez tych czopków
mąż mnie wkur......... i to na maksa, chyba go odeślę do mamusiu, bo mam dość

agata co do czapeczek to dla mnie też zdecydowanie ta z różyczkami, czapeczka listeczka ;D
A co do chrztu to my daliśmy też 100 bo ksiadz nam powiedział że od 100 w góry (że tak dają) no więc my nie wyskakiwaliśmy ponad przeciętną tym bardziej po tym jak nas wcześniej potraktowali......aaaaa szkoda gadać

też już nie mogę się doczekać wiosny ::)

My chrzciliśmy we wrześniu i było cieplutko. Misiunia miała piękną białą z bordowymi dodatkami sukienke z trenem (moja ślubna nie miała trenu!) i kapelusik. Mężuś stwierdził, że jak zobaczył to nie mógł sie oprzeć i wydał 200 zł na ubranko. Jutro poszukam zdjęcia to coś wkleję.

Bąbel śpi a ja pracuje, ale ta praca w domu to tylko do konca lutego a potem do pracy.... z jednej strony to nie mogę sobie tego wyobrazić ale z drugiej mam nianie i mogę spokojnie małą zostawić w dobrych rękach potem będę stęskniona wracać do domu i wrócę do ludzi :)

chorowitki zdrowiejta :-*

U nas dalej zabków ani widu ale za to słychu, Roksi jest straszny marudek ::)

Witam!! Moja mala tez juz spi. Ostatnio cos marudzi i niedaje spac w nocy :(

A jesli chodzi o chrzest to u nas co laska - my dalismy 50 zl, a ubranko Zuzia dostala takie po kuzynach z atlasu taki plaszczyk i czapeczka do ktorej doszylam rozowe rozyczki, wygladala bardzo slicznie.

A ta czapeczka z rozyczkami jest najladniejsza :):)

Pozdrawiam

No i poszłam dzisiaj do księdza i jemu przypomniało się że jeszcze muszę dać skrócony odpis aktu urodzenia. A ja go oczywiście nie miałam :mad: :mad:. Wrrrrr. Jestem wściekła bo ten ksiądz jest z kosmosu chyba i nie wspomniał o nim jak byłam wcześniej a kancelaria jest otwarta 2 razy w tygodniu ::) od 17 do 18. I muszę tam iść znowu :mad:, bo w niedzielę nie ma czasu (bo ma aż 3 msze w ciągu dnia)  :mad: :mad:. A jak weszłam i powiedziałam w jakiej sprawie to on, że teraz więcej chrztów niż pogrzebów no to ja że to chyba dobrze na co on to zależy jakie życie przed tymi co będą ochrzczeni ::) :p

reklama
I chyba jednak kupię cały komplet - Darek chce aby jego córczka wyglądała pięknie. Jeszcze wyjdzie na to że ja chcę żeby brzydko wyglądała :p.

Do góry