reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Gaga - strasznie mi przykro :-(, jak rozumiem to był powód ostatnich stresów :-:)-(

I masz racje, nauczyciele w wieku emerytlanym zazwyczaj nie sprawdzają się :no::no: Tylko niestety ludzie nie zdają sobie ztego sprawy :no:

Atol - a może alergia, jak nie ma temperatury to bym wyszła :sorry:, no ale ja specem od spacerów nie jestem :sorry:

A swoją drogą Maria i Ania jakoś mokro kaszlą, zwłaszcza po nocy Maria super odkasłuje ale Ania jeszcze nie umie no i tak coś jej charczy w gardle.

reklama
witam sie radosna nowina

moje dziewczyny dostaly sie do przedszkola obie, wreszcie ufffffffff:-D

z Hania lepiej, gorzej ze moja ciocia ma polpasiec i nie wiem co z dziewczynami, czekamy co sie rozwinie i oprocz tego odpadla mi jedna osoba do opieki nad dziewczynami i znow mam sajgon:baffled:

na spacery chodzimy:happy:

wiola zycze dziewczynki:happy:

Gaga masz rację nauczyciel który osiągnął wiek emerytalny nie powinien już uczyć. Wnerwia mnie takie blokowanie miejsc innym. Ciekawe czy dyrekcja nie może na te kobietkę jakoś wpłynąć?
Oj ja mam z tym przedszkolem, Tomaszek odstawia przed wyjściem iście dantejskie sceny.... dziś babcia go niosła do przedszkola tak płakał. Wczoraj pani (która mnie strasznie wnerwia tzw. niania) powiedziała mi że Tomek jest jedyna osobą która nie umie samodzielnie zakładać kapci. Więc ja jej na to że zgodnie z zaleceniami rehabilitanta Tomek chodzi w domu bez kapci a butki potrafi sam sobie zdjąć i zapytałam czy moje dziecko dzień wcześniej samo zakładało kapcie bo jak go odbierałam to miał odwrotnie założone, a panie nawet nie raczyły sprawdzić czy dobrze złożył.
Musze Wam powiedzieć że moje dziecko śmiga już na rowerku jak błyskawica!! :-)
To taki pozytywny akcent...
Zdrówka wszystkim życzę!!
Wiola jak tam brzusio?

anecik, ja sie zastanawiam jak to u mnie bedzie z tym przedszkolem

mam nadzieje ze ok, jakos dziwnie tam u ciebie jest, jakies takie bezduszne te baby sie wydaja:baffled:

co do nauczycieli w wieku emerytalnym, to dyrekcja nie ma mozliwosci wyslac ich na emeryture?

Cześć dziewczynki:-)

Gaga masz rację nauczyciel który osiągnął wiek emerytalny nie powinien już uczyć. Wnerwia mnie takie blokowanie miejsc innym. Ciekawe czy dyrekcja nie może na te kobietkę jakoś wpłynąć?
Oj ja mam z tym przedszkolem, Tomaszek odstawia przed wyjściem iście dantejskie sceny.... dziś babcia go niosła do przedszkola tak płakał. Wczoraj pani (która mnie strasznie wnerwia tzw. niania) powiedziała mi że Tomek jest jedyna osobą która nie umie samodzielnie zakładać kapci. Więc ja jej na to że zgodnie z zaleceniami rehabilitanta Tomek chodzi w domu bez kapci a butki potrafi sam sobie zdjąć i zapytałam czy moje dziecko dzień wcześniej samo zakładało kapcie bo jak go odbierałam to miał odwrotnie założone, a panie nawet nie raczyły sprawdzić czy dobrze złożył.
Musze Wam powiedzieć że moje dziecko śmiga już na rowerku jak błyskawica!! :-)
To taki pozytywny akcent...
Zdrówka wszystkim życzę!!
Wiola jak tam brzusio?

Ja z siostrą bardzo często chodziłyśmy w odwrotnie założonych papciach, mama nam nie poprawiała bo lekarz jej powiedział, że dzięki temu nie będziemy miały płaskostopia:-p Nie wiem ile w tym prawdy ale płaskostopia nie miałyśmy:rofl2:

Gratulacje dla Tomeczka. Pochwał się jaki rowerek kupiliście bo my jeszcze nie zamówiliśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A brzusio rośnie jak na drożdżach, wyglądam jakbym była w 6 m-cu:baffled:, wszyscy zdziweini, że jeszcze nie znam płci.

Anecik - ale baby :no: zamiast nauczyć jak zakładać kapcie to takie teksty strzelają :no::no:

Idę zaraz na ćwiczenia dla mam z dziećmi :-p, jeszcze tylko dziecko musze obudzic :-D

Anecik ja też juz dzisiaj zamówiłam rowerek...taki sam, od tego samego sprzedawcy:-D:-D:-D tylko cena 220 zł i były tylko 3 kolory do wyboru. Damianek chciał zielony, chociaż mi się najmniej ten kolor podobał, no ale ja na tym jeździć nie będę.:-p

nie chcę mi się juz o tym nawet pisać, szkoda mi tylko tych ludzi co poznałam, bo są świetni i dzieciaków, tez się do nich przyzwyczaiłam, no trudno
na razie staram się zająć czymś innym i nie mysleć
jesteśmy na zakupie autka, więc szperam i szukam, niedługo otworzę chyba sklep z kolczykami i koralikami, bo przerabiam hurtowe ilości, chyba tylko to mnie uspokaja, waga pokazuje niecał 48 i tak jakos się to wszystko powoluśku toczy

reklama
Gaga - a jakie autko kupujecie? tylko nie peugoty, nie peugoty bo sie sypią :wściekła/y::wściekła/y:
A i sprzedajesz na allegro, masz jakiś link czy cóś?

Do góry