reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

no mamy kilka typów oper corsa, ford focus, opel astra, renault clio, najpierw miało byc coś większego, ale mam tym pomykać do pracy, więc wolę mniejsze, też myslelismy o 206 no ale jak się sypie to nie chcę
a nie sprzedaję na allegro, na razie po prostu robię, może wkleję zdjęcia kiedyś

reklama
oooo gaga gratulacje autka, fordy sa OK my mamy fokusa i tfu tfu na prawde sobie chwalimy :-):tak:to teraz bedziesz smigac na wycieczki ;-) my jutro lecimy do zoo

Gaga to gratuluje autka.... jaki kolor? Mój teść ma takie z klimą i sobie chwali...
Mailen nam się marzy wymiana naszego golfa na focusa...
my dziś zaliczyliśmy pierwszego grilla na działeczce, ale ja już jestem taka wielka i wogóle.... że samo siedzenie mnie zmęczyło....

Arabella no jeszcze chodzę........... niestety ale mam nadzieję że już niedługo! No bo ileż można. W poniedziałek będzie 2 tygodnie jak odstawiłam leki na podtrzymanie a tu nic... mały już coraz mniej ruchliwy, miejsca ma mało niby siedzi nisko....

Gaga ekspresowo zdecydowaliście się na auto. My wybieraliśmy jakieś półtora roku. I w końcu przypadkiem kupiliśmy merivę, bo pojechaliśmy do salonu opla po jakieś informacje dotyczące tego modelu a tam na nas czekał super upust. Warto było czekać, wybierać, kręcić nosem. Fiestę też mieliśmy w uwadze ale suma sumarum gość chyba coś kręcił i się nie odezwał. Ale to cała historia... Już nie zanudzam.

Anecik no ileż to można tak długo chodzić z tym słodkim ciężarem ;-) Moze mały czeka na długi weekend?

no szybko jakos tak kupiliśmy, najpier chcielismy kupić focusa, ale wtedy byśmy się totalnie spłukali i zapożyczyli, więc zdecydowaliśmy się na starszą fieścinę i za kilka lat kupimy już całkiem nowe, skończymy spłacać kredyty i będzie kaska ma nowiutkie

reklama
Do góry