reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

gaga żużaczek jak zwykle ma rację twój mężuś szybko załatwi sprawę z @ hihihihihi  ;D ;D ;D ja niestety mam inne preferencje seksualne i telepatycznie ??? to jak lizanie cukierka przez papierek  ;D

a jak to było z moim mężusiem /który właśnie mnie wkurzył!!!/
pojechałam na wakacje nad morze do Darłówka odzyskać narzyczonego/staż 5 lat/, ale on chciał mieć ten wyjazd jeszcze dla siebie, zabawić się, no to ja też. I się zabawiłam...już w październiku miałam pierścionek zaręczynowy od Adama :) rok póżniej w Boże Narodzenie był cywilny a w 2 roczicę poznania 07.08 kościelny,  i niemalże w 7-mą rocznicę ślubu urodziła się Roksanka.

A mężuś już przeprosił

reklama
kurcze zuzaczek to powiem tyle twój były ma przerąbane ;D hehe pracować pod twoim mężusiem, hihi ale mu dobrze tak >:D

anika toś zabawowa panienka ;D jak by mi mój po 5 latach powiedział że chce mieć wyjazd dla siebie to by wyjechał na stałe !!!! my odkąd jesteśmy razem tylko raz osobno spędziliśmy 3 tygodnia, a to tylko dlatego że zanim go poznałam to miałam już wykupioną wycieczkę do Hiszpanii no i nie było już wolnych miejsc,(taki babski wyjazd był) a tak to razem zawsze i wszędzie i oboje tego chcemy, ja na przykład nie kumam że on idzie sam do knajpy albo ja, no nie ma szans, od razu za sobą tęsknimy no i jednak razem bawimy się superaśnie
a tez mnie dzis wkurzył ;D i to nie raz, ale zaraz nam przeszło, no ale ja jestem nabuzowana bo dostałam @ i robię po raz pierwszy ciacho i przepis jakis jest debilasty strasznie

My też bez siebie nie umiemy się dobrze bawić.
I też mnie dzisiaj wkurzył strasznie aż się popłakałam. Ale na przeprosiny kupił mi spodnie:) Szkoda tylko że o rozmiar za małe:( Pierwszy raz w życiu zdarzyło się że mój maż kupił mi spodnie.

cholera a mój mi nic nie kupił, baran jeden !!!!!!!!! ale za to mam nadzieję że się szarpnie niedługo na jakieś perfumiki bo mi sie już kończą ;D

marta a wy to nizły staż macie kurcze 11 lat hoho, od 1 klasy, ja w liceum miałąm takiego kolesia, oj moja pierwsza miłość ::) ::) ::) no i miesiąc czy dwa po rozstaniu już byłam z Krzyśkiem, ale Sebastiana do dziś wspominam, zresztą jesteśmy dobrymi kumplami ;)

Cześć dziewczyny
co za dzień dopiero usiadłam do kompa, wczoraj było Matki Boskiej pieniężnej , więc dzisiaj pojechaluśmy na zakupy , ja poszłam do reala a mąż z niunią poszedł do Media Marktu i ta mu dała popis cała się upluła poza tym ryczała bo tam był hałas nieziemski a ona akurat chciała spać i ją ludzie wkurzali.A jak dojechaliśmy do domu to była wściekle głodna a później padła i ja razem z nią i obudziła się o 7 na kąpiel i wszystko się pokićkało bo jeszcze nie śpi tylko siedzi i obserwuje. A wczoraj by mi wypadła z leżaczka , po prostu usiadła i przechyliła się za zabawką do samej podłogi serce miałam w gardle na szczęście mój mąż ją przypiął , a ja wcześniej tego nie robiłam bo stwierdziłam ,że jeszcze nie da rady wypaśc ::) ::) ::) a tu proszę niespodzianka , z dnia na dzień postępy.
Mojego męża poznałam w pracy, razem pracujemy w jednym Departamencie , jak on się przyjmował do pracy to ja już byłam, wtedy akurat zaczęli pracować młodzi ludzie i zaczęły się imprezki, wypady na piwko cała ekipą no a później po 4 latach he he ślub mimo że planowany to przyspieszony bo Julka w drodze

Czy wasze dzieci też tak plują ? Ja leję z młodej bo ona jak ją położyć na łóżku to całe prześcieradło nie mówiąc o niej jest uplute. :D :D :D

Wlaśnie mąż mi kupuje nowy monitor do kompa bo stwierdziłam ,ze często siedzę na boomie i oczy mnie bolą jak patrzę długo ;)
A Jula siedzi obok mnie i pluje ;D ;D ;D ;D

Majka się ślini strasznie, normalnie czasami jej wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiiii taki ślinior że hej
coś mi strajkuje ze spaniem małpeczka jedna, zudziłą sie o 18.30, wypapaliśmy ją no i nie śpi a już 22 !!!!

gaga jasne ze by wyjechał na stałe o ile wcześniej byś go sama nie pogoniła  ;D a potem by ci się odwidziało hihi
a co do spędzania wspólnie czasu to 4 dni osobno to jest rekord, czy to tak zawsze będzie???

ale o takim układzie jak u żużaczka to jeszcze nie słyszałam hihihi, dobrze mu tak

a ja sobie siedze przy rumie z colą a w piekarniku robi się szarlotka /druga w moim życiu  :)/

reklama
ranyyyyyyyyy Majolinda padła ze zmęczenia !!!!!!!! 5 i pół godziny byłą na nogach, pierwszy raz tak długo, ale nam dałą w tyłek, jeszcze miała 37,7 stopni, mam nadzieję że to takie przejściowe, idę spać bo ja tez padam

Do góry