reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

zawzięłam się nie ukrywam :-)
atol powiem ci że ja mam uszy zatkane ale chyba od ciśnienia, od kilku dni chodzę ogłuszona

reklama
Gaga - gratulacje :-):-)
No i nie ukrywam, troszkę zazdroszczę, choć jak rozumiem w odchudzaniu "pomogły" ci stresy więc chudnij już bez nich :tak::tak:

Kurcze co wy tak z tymi uszami. Zdrowia :tak:

Gaga - gratulacje :-):-)
No i nie ukrywam, troszkę zazdroszczę, choć jak rozumiem w odchudzaniu "pomogły" ci stresy więc chudnij już bez nich :tak::tak:

Kurcze co wy tak z tymi uszami. Zdrowia :tak:
no z uszami jest czad, szczególnie jak słucham muzyki na słuchawkach i mi się nagle uszy odetkają, to muzyka mi gałkami ocznymi wtedy wychodzi :rofl2:
a fakt chudnięcie przyszło ze stresem, a teraz mam tak skurczony żołądek że szok, nawet nie jem tyle co w diecie Mailen ;-)

hej
Żużaczku zdrówka dużo życzę!!
gaga gratuluje rozmiaru.
Mnie to niebawem będzie łatwiej przeskoczyć niż ominąć.... a gdzie tu jeszcze
U Tomusia w przedszkolu coś dziwnego tylko 5 dzieci w grupie podobno u nas w mieście panuje szkarlatyna i w jednym z przedszkoli ospa, więc jutro go chyba nie poślę do przedszkola bo mam stracha aby czegoś nie załapać....

bosheeee gaga to co Ty jesz??? chyba całkiem nic....zazdroszcze ja nie potrafie :-( moge cały dzien w pracy nie jesc, za to pozniej jak sie dorwe....
ja sobie ciagle obiecuje i nic mi z tego nie wychodzi:wściekła/y:

moich znajomych corka zarazila sie w przedszkolu rzesistkiem:szok::szok::szok:

że czym ????

Gaga gratulki !!! szczypiorze jeden !!!

kurde a ja nie wiem czy przez to karmienie czy co mam taki spust ze sie sama siebie boje i waga idzie do góry :szok: brzuchol mi sterczy i w ogóle ! cza sie wziąść za siebie ......

rzesistkiem pochwowym, widocznie kibelki brudne byly a jakies dziecko przywloklo z domu to cudo

fajnie:baffled:

no ja po dwoch ciazach mam wystajacy brzuch i tylko cwiczenia tu cos poradza, ewentualnie dieta zuzaczkowa, za ktora dziekuje bardzo:-p

od marca zapisalam sie na jakies ABT czy cos takiego, ale juz mam problem , bo ide na 20:25, a T pracuje do 20, wiecznie wiatr w oczy:dry:

Atol - ja też bym sie zapisała na jakieś ćwieczenia ale D. jest w domu o 20 więc o której ja bym wracała do domu :baffled:

Justyna - ja jem więcej niż w ciąży :dry:

reklama
witam weekendowo

zatoki bola mnie nadal, ogolnie samopoczucie sredniawka:dry:

dzis bylam z dziewczynami na spacerze po raz pierwszy chyba od dwoch tygodni, jak wrocily to padly jak kawki:sorry2:

juz sie nie moge doczekac wiosny i ciepla

Do góry