reklama
gaga
uzależniona
no z uszami jest czad, szczególnie jak słucham muzyki na słuchawkach i mi się nagle uszy odetkają, to muzyka mi gałkami ocznymi wtedy wychodziGaga - gratulacje :-):-)
No i nie ukrywam, troszkę zazdroszczę, choć jak rozumiem w odchudzaniu "pomogły" ci stresy więc chudnij już bez nich
Kurcze co wy tak z tymi uszami. Zdrowia
a fakt chudnięcie przyszło ze stresem, a teraz mam tak skurczony żołądek że szok, nawet nie jem tyle co w diecie Mailen ;-)
anecik
Majowe mamy'09
hej
Żużaczku zdrówka dużo życzę!!
gaga gratuluje rozmiaru.
Mnie to niebawem będzie łatwiej przeskoczyć niż ominąć.... a gdzie tu jeszcze
U Tomusia w przedszkolu coś dziwnego tylko 5 dzieci w grupie podobno u nas w mieście panuje szkarlatyna i w jednym z przedszkoli ospa, więc jutro go chyba nie poślę do przedszkola bo mam stracha aby czegoś nie załapać....
Żużaczku zdrówka dużo życzę!!
gaga gratuluje rozmiaru.
Mnie to niebawem będzie łatwiej przeskoczyć niż ominąć.... a gdzie tu jeszcze
U Tomusia w przedszkolu coś dziwnego tylko 5 dzieci w grupie podobno u nas w mieście panuje szkarlatyna i w jednym z przedszkoli ospa, więc jutro go chyba nie poślę do przedszkola bo mam stracha aby czegoś nie załapać....
justyna
Fanka BB :)
moich znajomych corka zarazila sie w przedszkolu rzesistkiem
że czym ????
Gaga gratulki !!! szczypiorze jeden !!!
kurde a ja nie wiem czy przez to karmienie czy co mam taki spust ze sie sama siebie boje i waga idzie do góry brzuchol mi sterczy i w ogóle ! cza sie wziąść za siebie ......
atol
Fanka BB :)
rzesistkiem pochwowym, widocznie kibelki brudne byly a jakies dziecko przywloklo z domu to cudo
fajnie
no ja po dwoch ciazach mam wystajacy brzuch i tylko cwiczenia tu cos poradza, ewentualnie dieta zuzaczkowa, za ktora dziekuje bardzo
od marca zapisalam sie na jakies ABT czy cos takiego, ale juz mam problem , bo ide na 20:25, a T pracuje do 20, wiecznie wiatr w oczy
fajnie
no ja po dwoch ciazach mam wystajacy brzuch i tylko cwiczenia tu cos poradza, ewentualnie dieta zuzaczkowa, za ktora dziekuje bardzo
od marca zapisalam sie na jakies ABT czy cos takiego, ale juz mam problem , bo ide na 20:25, a T pracuje do 20, wiecznie wiatr w oczy
reklama