reklama
anecik
Majowe mamy'09
no a u nas na święta się choroba szykuje. mąż znów chore gardło a Tomaszek katar i stan podgorączkowy... ręce mi opadają
atol
Fanka BB :)
wesolych swiat wam zycze:-)
u nas juz w miare wszystko zrobione, oprocz choinki
nie mamy jeszcze, wlasnie T pojechal zeby kupic, ale troche sie denerwuje czy dostanie taka w doniczce, jak byla po poludniu to byly tylko ciete, no nic w razie czego bedziemy tylko z lampkami i gwiada betlejemska
u nas juz w miare wszystko zrobione, oprocz choinki
nie mamy jeszcze, wlasnie T pojechal zeby kupic, ale troche sie denerwuje czy dostanie taka w doniczce, jak byla po poludniu to byly tylko ciete, no nic w razie czego bedziemy tylko z lampkami i gwiada betlejemska
agata806
Fan(ka)
U nas choinki brak, D. chciał iść po nią rano z Marią ale ja chciałam żeby poszła do fryzjera bo z nimi obiema nie dam rady no i efekt taki, że nie mamy choinki a Maria nowej fryzury bo terminy są po nowym roku
Ale ja tu jeszcze zajżę
Ale ja tu jeszcze zajżę
gaga
uzależniona
no u nas choinka na pół pokoju, piękna sosenka, Maja ubierała i cała happy, tylko pokłuta
plan dzis kuchniowy wyrobiłam i padam troszkę, piffko saczę i zaraz idę spać, bo jeszcze jutro mnie troszkę czeka
wesołych kochane, wesołych
tez tu jeszcze zajrzę
plan dzis kuchniowy wyrobiłam i padam troszkę, piffko saczę i zaraz idę spać, bo jeszcze jutro mnie troszkę czeka
wesołych kochane, wesołych
tez tu jeszcze zajrzę
Tysiąca choinek w lesie,
Prezentów ile Mikołaj uniesie,
Bałwana ze sniegu i mniej życia w biegu
oraz tyle radości ile karp ma ości
Prezentów ile Mikołaj uniesie,
Bałwana ze sniegu i mniej życia w biegu
oraz tyle radości ile karp ma ości
Ja oczywiście w pracy, mam nadzieję, że szybciej puszczą do domu, chociaż prawie wszystko porobiłam a resztę szykuje babcia(jeden z plusów z mieszkania z babcią) Damian juz drugi tydzień w domku był lekko przeziębiony ale w przedszkolu epidemia ospy i wolałam żeby teraz nie chorował jak sie staramy o dzidziusia. Oczywiscie cały czas siedzi z nim babcia(kolejny plus).
Czytam że dużo dzieciaczków choruje które poszły do przedszkola no i dochodze do wniosku, że chyba to prawda że dziecko po prostu musi swoje odchorować i czeba to przeczekać. My to przechodziliśmy jak mały poszedł do żłobka a teraz to tylko lekko przeziębiony co jakiś czas.Oczywiście dużo zdrówka dla wszystkich chorutkich.
No i widze,że tylko chyba ja nie przepadam za żywymi choinkamiMy mamy w tym roku swiatłowodową.
Czytam że dużo dzieciaczków choruje które poszły do przedszkola no i dochodze do wniosku, że chyba to prawda że dziecko po prostu musi swoje odchorować i czeba to przeczekać. My to przechodziliśmy jak mały poszedł do żłobka a teraz to tylko lekko przeziębiony co jakiś czas.Oczywiście dużo zdrówka dla wszystkich chorutkich.
No i widze,że tylko chyba ja nie przepadam za żywymi choinkamiMy mamy w tym roku swiatłowodową.
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Radości ,która dostrzega piękno małych rzeczy, nadziei ,która nie gaśnie gdy marzenia wydają się zbyt dalekie ,pokoju który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi oraz wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża .prawdziwie radosnych świat bożego narodzenia oraz uśmiechu na każdy dzień nowego roku
życzą słowiczki
życzą słowiczki
Załączniki