reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

U nas jedzonko też zawsze zostaje po świętach ale kulebiaka trzeba zawsze dorobić :-D

DOkupiłam małe co nieco a sprzątanie zostawiam na koniec - dzisiaj posprzątam jutro znowu będzie bałagan :dry:

reklama
anecik trzymajcie się,
zuzaczku własnie upiekłam twój keks, chyba mnie do reszty pokopało, w kuchni szaleństwa nie ma końca :-D
bidna Majuta bo to drugi dziń gdzie sama się musi soba zajmować, trochę pomaga, no ale ileż można

wesolych swiat wam zycze:-)

u nas juz w miare wszystko zrobione, oprocz choinki:-p

nie mamy jeszcze, wlasnie T pojechal zeby kupic, ale troche sie denerwuje czy dostanie taka w doniczce, jak byla po poludniu to byly tylko ciete, no nic w razie czego bedziemy tylko z lampkami i gwiada betlejemska:sorry2:

U nas choinki brak, D. chciał iść po nią rano z Marią ale ja chciałam żeby poszła do fryzjera bo z nimi obiema nie dam rady no i efekt taki, że nie mamy choinki a Maria nowej fryzury bo terminy są po nowym roku :szok:

Ale ja tu jeszcze zajżę :-p

no u nas choinka na pół pokoju, piękna sosenka, Maja ubierała i cała happy, tylko pokłuta
plan dzis kuchniowy wyrobiłam i padam troszkę, piffko saczę i zaraz idę spać, bo jeszcze jutro mnie troszkę czeka
wesołych kochane, wesołych
tez tu jeszcze zajrzę :-p

Tysiąca choinek w lesie,
Prezentów ile Mikołaj uniesie,
Bałwana ze sniegu i mniej życia w biegu
oraz tyle radości ile karp ma ości

Ja oczywiście w pracy, mam nadzieję, że szybciej puszczą do domu, chociaż prawie wszystko porobiłam a resztę szykuje babcia(jeden z plusów z mieszkania z babcią):-D Damian juz drugi tydzień w domku był lekko przeziębiony ale w przedszkolu epidemia ospy i wolałam żeby teraz nie chorował jak sie staramy o dzidziusia. Oczywiscie cały czas siedzi z nim babcia(kolejny plus).
Czytam że dużo dzieciaczków choruje które poszły do przedszkola no i dochodze do wniosku, że chyba to prawda że dziecko po prostu musi swoje odchorować i czeba to przeczekać. My to przechodziliśmy jak mały poszedł do żłobka a teraz to tylko lekko przeziębiony co jakiś czas.Oczywiście dużo zdrówka dla wszystkich chorutkich.:tak:
No i widze,że tylko chyba ja nie przepadam za żywymi choinkami:zawstydzona/y:My mamy w tym roku swiatłowodową.:rofl2:

reklama
Radości ,która dostrzega piękno małych rzeczy, nadziei ,która nie gaśnie gdy marzenia wydają się zbyt dalekie ,pokoju który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi oraz wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża .prawdziwie radosnych świat bożego narodzenia oraz uśmiechu na każdy dzień nowego roku

życzą słowiczki

Załączniki

• t_kartkaaa_137.jpg
    t_kartkaaa_137.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 24
Do góry