reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

oooo, Słowiczek się odnalazł:-)

Agatko, jak tam?

Mailen, mnie na studiach uczyli, że dziecko od pierwszych dni powinno słuchać angielskiego. Mam dwie koleżanki, które do swoich dzieci mówią tylko i wyłącznie po angielsku i maluchy tak mówią, że akcentu nie da się odróżnić. Normalnie cudnie! Ja żałuję, że tak mało mówię do moich in English.

Magdulci przebił się dzisiaj pierwszy ząbek. I to nie dolna, a górna jedynka! Jak byłam z nią przed Bożym Ciałem u lekarza to babka mówiła, że mam szukać ząbków, bo już są prawie na wierzchu. Ech ci lekarze!
Michalinka wróciła dzisiaj z przedszkola z podbitym okiem. Pani nie wie co się stało:angry::wściekła/y:

Dzieci śpią, a na dole mój mąż z bratem i bratową palą papierochy! :angry::angry::angry:I nie reagują na moje: "śmierdzi!!" Biedne dzieci.

reklama
Słowiczku, fajnie Cię czytać. A co to za salatka?? daj przepis bo teraz to i ja głodna. Ja też boję się wchodzić bo zaraz panuje ciążowa, a ja już nie chce. Żużaczek widze się ewakuował chwilowo.

Mailen, ja jestem codziennie, ale nie mam czadu odpisać, ale czytam na bieżąco.

Arabella, wyrzuć towarzystwo z domu. Skoro zwracać im uwagę i nie reagują.

Anecik, serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

Słowiczku - dawaj przepis na te rogale, wyglądają cudownie :tak::tak: Język mam do pasa :-p

Ja właśnie zjadłam po zapiekankach babeczkę :zawstydzona/y:, strasznie przytyłam, dostałam drugiego podbródka :wściekła/y: Bolą mnie stopy a nie mogę sie opanować :no:

Mailen - ja tam zapisałam Marię na angielski, kilka słówek zna ale mi raczej chodzi o osłuchanie :tak::tak:

No i fajne są takie mamusie co :no:, zawsze takie zgłaszają się do komitetów :no:

ojjj takie mamuśki sa debeściary!!!!:angry::baffled:
a z tyn angielskim to chyba jednak spróbujemy, nie oczekuje żadnych efektów, tylko poprostu kontaktu z językiem, ale jak porównuje ceny to u nas drogo:szok: tez 2 razy w tyg i pewnie nie dłużej niz 15 min bo takie dzieci dlużej sie nie skupią, chyba ze to bedzie w formie jakiejs baaardzo interesujacej zabawy;-)
sałatka z fetą i brokułami....mniaaammm nie słyszalam o takiej, co tam jeszcze do niej sie dodaje, moze jutro zapodam przy sobocie, bo w tyg to nie chce mi sie nigdy bawic w takie cudenka

oooo Ty Słowiku jeden !!! juz myślałam że gdzieś w plenerze z aparatem przepadłaś :rofl2:

Agatka :-)

Mailen Liwia chodziła w zeszłym roku juz na ang ale to bardziej mi chodziło o kontakt z dziećmi i taki wstęp do przedszkola, ale jakies tam piosenki sobie podśpiewywała ale teraz juz odpuściłam bo chodzi do przedszkola i jak w 4latkach w prowadzą to bedzie chodzić !

a ja sobie szukam po necie pościeli dla dziewczyn i jutro Liwia wybierze dla siebie i siostry :-D
dzis przyszła i odsłania mi brzuchol i cos tam szepta i szepta a ja sie pytam co Ty tam tak szeptasz temu dzidzisiowi a ona " tajemnica " :-D w ogóle cały czas jak komuś opowiada albo do nas cos mówi o dziecku to mówi ten "nasz dzidziuś" :-D

witam się umierająca, całę migdały mam zawalone, nie mogę nic jeść ani pić, zajebiście, dobrze że Majka się trzyma

co do angielskiego to ja mam podejście że nie ma co świrować, jak dla mnie to może nawet zacząc się uczyc w szkole, no a jak będzie w przedszkolu chciała to będzie chodzić a jak nie to nie i tyle

agata i co??

no słowiczek ma rację zaraza ciązowa, więc ja na bezdechu, bo to może wirusowo się roznosi, a zuzaczek jak pojawi się na bb to zapewne w masce przeciwgazowej, :rofl2:

ja bez maski, ale też tylko na chwilę bo...aż strach się bać:-D
no i Agaty coś dziś nie widać.....:confused:
ja lece na kawkę i może, zmontuje sałatkę słowiczkową ;-)

:-):-)witam...
ja zarazona...mega gruba...brzuch mi wywalilo tak ze jakpolozne przychodza to az zauwazaja ze dziewczyny rosna jakby na akord...tyje ... tylko luzko i jedzenie, nawet nie wiem jak wygladam nastojaco sie widzialam 5tygodni temu....
zaplanowalam sobie ze urodze 10 pazdziernika, nie wiem jak to przyjma dziweczyny :-):-):-):-) termin mi sie podoba data tez tylko zeby chcialy wyjsc

reklama
images

no mówiłam wam:-D

Do góry