reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
no właśnie gdzieście się kobitki podziały ??
nawet ja się dzisiaj uaktywniłam ;)

gaga a może Twoja Majeczka zaczęła ząbkować skoro tak wszystko do buziaczka pakuje ?? :)

też o tym myślałam ale to chyba za wcześnie choć ślini sie okrutnie i czasami płakolo przy jedzeniu jakby ją troszke bolało, musze zobaczyć czy nie ma napuchniętych dziąsełek,
ide spac papa

hej!!!!!!!!!
Gaga co do jedzenia mój Tomuś kończy 16 tydz a u cyca wisi czasem co 2 godz i częściej i w nocy ostatnio też chce mu się częściej pić - myślę że to przez centralne ogrzewanie??
Co do ślinienia się i gryzienia lekarz mi powiedział że ślinianki dojrzerwają i teraz dziecko tak poznaje świat co w ręce to i do buzi!!
Będzie dobrze Gaga nie ma się co martwić może Majcię dopadł ten kryzys 3 mies???
Pozdrawiamy

gaga dziwczyny mądrze mówią. Raz ze to taki okres kiedy nagle maluszek więcej je a dwa, ze przez suche powietrze częsciej chce mu sie pić. Absolutnie daj sobie spokoj z dokarmianiem!! Ja za to zastanawiam się czy za 2-3 tygodnie nie podac Groszkowi łyżeczki soczku?? Lekzą powiedziała, że on tak rosnie, że mozna sprubowac. Jak myslicie?

no też tak myślę, że będzie dobrze, dzis znowu dała w dupe w nocy, o rany ja to mam na pewne kryzys trzeciego miesiąca, nie wiem jak ona ;D

a nie mówiłam wam jak mała nauczyła sie wyciągac sobie smoka i wkładać do buźki, no niemożliwa jest ;)

ale mi dobrze... własnie przefiltrowalismy z meżem naleweczke morelową. Dodalismy do "zaczynu" który stał juz 3 miechy rum i syrop z cukru. teraz postoi jeszcze miesiąc i na chrzciny jak znalazł ;D ;D. A ja racze sie własnie moim ukochanym likierkiem kokosowym. ;D ;D

reklama
Wpadam na chwilkę. Oj, w domu pełno kurzu i roboty jeszcze dużo. Fajnie jest u mamy czy u siostry , ale ja już tak bardzo tęsknię za domkiem .Oliwka ma kolki, krzyczy aż zachrypła. Od dwóch dni lepiej, bo podaję jej esputicon. Lekarka kazała mi ją dokarmiać mieszanką, dlatego , że mała jest zdecydowanie za gruba i za często je. /powinna mieć przerwy w jedzeniu a tak by było przy mieszance, bo moim mlejkiem się nie nasyca i ciągle chce jeść. Jestem w rozpaczy,wolalabym ją karmić tylko piersią i już zgłupiałam. Nie wiem co robić? Mówiła, że gdyby brzuszek jej odpoczął i kiał przynajmniej 3 godzinne przerwy w jedzeniu,to może by kolki się skończyły. Może jeszcze zadzwonię do homeopatki. Pa dziewczynki.

Do góry