reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
no właśnie gdzieście się kobitki podziały ??
nawet ja się dzisiaj uaktywniłam ;)

gaga a może Twoja Majeczka zaczęła ząbkować skoro tak wszystko do buziaczka pakuje ?? :)

też o tym myślałam ale to chyba za wcześnie choć ślini sie okrutnie i czasami płakolo przy jedzeniu jakby ją troszke bolało, musze zobaczyć czy nie ma napuchniętych dziąsełek,
ide spac papa

hej!!!!!!!!!
Gaga co do jedzenia mój Tomuś kończy 16 tydz a u cyca wisi czasem co 2 godz i częściej i w nocy ostatnio też chce mu się częściej pić - myślę że to przez centralne ogrzewanie??
Co do ślinienia się i gryzienia lekarz mi powiedział że ślinianki dojrzerwają i teraz dziecko tak poznaje świat co w ręce to i do buzi!!
Będzie dobrze Gaga nie ma się co martwić może Majcię dopadł ten kryzys 3 mies???
Pozdrawiamy

gaga dziwczyny mądrze mówią. Raz ze to taki okres kiedy nagle maluszek więcej je a dwa, ze przez suche powietrze częsciej chce mu sie pić. Absolutnie daj sobie spokoj z dokarmianiem!! Ja za to zastanawiam się czy za 2-3 tygodnie nie podac Groszkowi łyżeczki soczku?? Lekzą powiedziała, że on tak rosnie, że mozna sprubowac. Jak myslicie?

no też tak myślę, że będzie dobrze, dzis znowu dała w dupe w nocy, o rany ja to mam na pewne kryzys trzeciego miesiąca, nie wiem jak ona ;D

a nie mówiłam wam jak mała nauczyła sie wyciągac sobie smoka i wkładać do buźki, no niemożliwa jest ;)

ale mi dobrze... własnie przefiltrowalismy z meżem naleweczke morelową. Dodalismy do "zaczynu" który stał juz 3 miechy rum i syrop z cukru. teraz postoi jeszcze miesiąc i na chrzciny jak znalazł ;D ;D. A ja racze sie własnie moim ukochanym likierkiem kokosowym. ;D ;D

reklama
Wpadam na chwilkę. Oj, w domu pełno kurzu i roboty jeszcze dużo. Fajnie jest u mamy czy u siostry , ale ja już tak bardzo tęsknię za domkiem .Oliwka ma kolki, krzyczy aż zachrypła. Od dwóch dni lepiej, bo podaję jej esputicon. Lekarka kazała mi ją dokarmiać mieszanką, dlatego , że mała jest zdecydowanie za gruba i za często je. /powinna mieć przerwy w jedzeniu a tak by było przy mieszance, bo moim mlejkiem się nie nasyca i ciągle chce jeść. Jestem w rozpaczy,wolalabym ją karmić tylko piersią i już zgłupiałam. Nie wiem co robić? Mówiła, że gdyby brzuszek jej odpoczął i kiał przynajmniej 3 godzinne przerwy w jedzeniu,to może by kolki się skończyły. Może jeszcze zadzwonię do homeopatki. Pa dziewczynki.

Do góry