reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Monika to ile Bibi mierzy i wazy ?? bo na zdj na taką kruszynke nie wygląda ??!!

Ja dzis montowałam spacerówke i dostałam przy tym k...., matko co mnie podkusiło ten wozek kupic !! Musze Liwcie przeniesć do niej bo jak prrzyjdą mrozy to to bedzie dla niej za duży szok i na pewno taką przeprowadzke odchoruje :(

Jutro na szczepienie, trzymajcie za mojego krasnalka kciuki !!

reklama
Ależ naprodukowałyście przez ostatnie dni... A ja mogę się dorwać do komputera tylko późną nocą, bo w dzień teraz mężulo okupuje...
Dziś zrobiliśmy coś szalonego - pojechałam z Markiem do kina!!! Postanowiłam sprawdzić tak reklamowane w gazetach Multibabykino. Nie pamiętam, kiedy ostatnio oglądałam jakiś film na dużym ekranie - chyba z rok temu, bo przecież ciążę przeleżałam. Wrażenia jutro, lecę, bo Marek woła jeść. Dobranoc.

hej1!!!!!!
JUSTYNA MY JEŹDZIMY JUŻ OD 2 MIES W SPACERÓWCE... TOMCIOWI BARDZO SIĘ TO PODOBA!!!
CO DO ZĄBKÓW TO NASZ WSZYSTKO GRYZIE... GRZECHOTKA GO BUZI .....MAMY RĘKA DO BUZI...ITP...
NAM LEKARZ ZALECIŁ PODAWANIE CALCIUM W SYROPIE NA WYSYPKĘ...
MONIKA MOŻE JEST TEŻ KRYZYS 4 MIES??? COĆ W PORADNIKU PISZĄ O "ZŁOTYM OKRESIE" NIEMOWLĘCTWA OG 4 MIES.... JAKOŚ NIE WIDAĆ!!!!
ZAKŁADACIE JUŻ KOMBINEZONY NA SPACERKI???
POZDRAWIAMY...

anda wiem jak to jest z lekami homeopatycznymi. Obu synów, siebie i męża leczymy homeopatycznie. Ale szkrabowi to najgorzej - bo trzeba odczekac az sie granulka rozpusci. Wymysliłam taki patent, moze Tobie sie przyda - nalewam do kubka gorącej wody, przykrywam spodkiem i na to kłade łyzeczke na której rozpuszcza sie granulka - szybciej sie rozpuszcza i woda jest ciepła. Mój kawaler wchłania to jak smok :laugh:

Dzis włąsnie chyba zadzwonie do tej lekarz, bo kupki ciagle z dużą iloscia sluzu robi . podobno tak po luminalu moze być, no i wyglada jakby to się zbieglo, ale minęło juz ponad dwa tygodnie od ostatniej dawki a to nie przechodzi :( Weźcie mnie jakos pocieszcie :( :(

Mozecie mi dokładnie napisać jaka skojazona szczepionka szczepiliscie maluszki??

gaga pewnie juz w lipcu domek bedzie gotowy!! Trzymam za słowo!!

anecik Witek od jakiegos czasu jeździ w kombinezonie, nie takim mocno puchowym ale ocieplanym. łatwiej mi tego krętka zapakowac w jeden cieplejszy ciuch niz ubierac dresiki i sweterki. Tak tylko czpa, kombinezon, nakrywam gondole i wioooo

troche poswintusze....

z serii męskie opowieści dziwnej treści....

Stoje sobie ostatnio spokojnie w kolejce do kasy w Carrefourze.
Stoje sobie
... stoje... Nagle zauważam przy drugiej kasie, wpatrzoną we mnie i uśmiechającą się się DO MNIE blondynę. Ale jaką blondynę Mówie Wam Karaiby, słońce, plaża, Bacardi...!
Ostatnio ładne dziewczyny się do mnie tak uśmiechały, gdy przytaszczyłem do akademika, na drugi dzień po imprezie, skrzynkę zimnego piwa.
Ale to było 10 lat temu...
Ta jednak uśmiechała się do mnie przyjaźnie nawet bez piwa.
Jakaś taka znajoma mi się przez chwilę wydała ale nie mogłem sobie przypomnieć skąd...Pewnie podobna do jakiejś aktorki...
Powoli budził się we mnie głęboko uśpiony instynkt łowcy. Mieszanka adrenaliny i testosteronu wypełniały mój organizm. To one kazały mi bez zastanowienia zapytać:
- Przepraszam, czy my się skądś nie znamy?
Wypadło nawet nieźle. Lala połknęła haczyk. Jej reakcja była szybka, uśmiech bez zmian:
- Nie jestem pewna, ale chyba jest pan ojcem jednego z moich dzieci...
Mówi się, że ludzki umysł potrafi w sytuacjach ekstremalnych pracować nie gorzej od komputera. Mój był w tej sekundzie w stanie konkurować z
najlepszymi. Po chwili miałem wydruk.
Zawsze używam gumek. Zdrada małżeńska jest już sama w sobie wydarzeniem szargającym nerwy szanującego się mężczyzny.Po co ją jeszcze
dodatkowo komplikować? Mój komputer pokładowy przypomniał mi tylko trzy przypadki, które były odstępstwem od tej zasady.
Koleżanka z pracy, na szczęście tak brzydka, tak że sama jej twarz była najlepszym zabezpieczeniem. Koleżanka żony z pracy, na szczęście
po takim alkoholu, że mi nie do końca ... tego... Jest! Pozostała tylko jedna możliwość. kiedy mogłem sobie strzelić dzidziucha na boku.
Nie omieszkałem podzielić się tą radosną nowiną z matką mojego nieślubnego dziecka i setką kupujących przy okazji:
- Już wiem! Pani musi być tą stripteaserką, którą moi koledzy zamówili na mój wieczór kawalerski przed 8-ma laty Pamiętam, że za niewielką dodatkową opłatą zgodziła się pani wtedy robić TO ze mną na stole w jadalni na oczach moich klaszczących kolegów i tak się pani przy tym rozochociła, że na koniec za darmo zrobiła im pani wszystkim po lodziku!!!
Zaległa całkowita cisza. Nawet kasjerki przestały pracować. Wszyscy wpatrywali się na przemian we mnie i w czerwieniącą się coraz bardziej ślicznotkę. Kiedy osiagnęła kolor znany w kręgach muzycznych jako Deep Purple wysyczała przez śliczne usteczka:
- Pan sie myli! - Karaiby zastapila Arktyka.- Jestem wychowawczynią pana syna...

hej
zUzACZKU MY SZCZEPILIŚMY HIBERIX I INFARIX I WZW TO BYŁY 2 KŁUCIA WZW W NÓŻKĘ A TAMTE DWIE ZMIESZANE W RĄCZKĘ KOSZTOWAŁO TO 105 ZL PO 6 TYG NASTĘPNE ZA 130 ZŁ.
BYŁO WSZYTKO OK!!!
POZDRAWIAMY

Hej!!!
My dzis sobie poleniuszkowalismy do 8.30 i nocka tez minęła dobrze chociaz się obawiałam bo mały wieczorkiem był bardzo marudny po wczorajszej szczepionce, tak biedaczek jakby jęczał to nie były normalne odgosy, poprostu musiał się męczyc, ale na szczescie usnął i przespał bólu bardzo dzielnie.Mam nadzieje ze dzis juz będzie lepiej.
A dziś z tego co widać przez okno chyba kolejny piękny dzień więc trzeba odpalać brykę i na spacerek koło południa wyskoczyć.
Jakoś udało mi się dodzwonić do tego Pampersa i broszurka ma przyjść za około miesiąc.

Życzę spokojnego dnia, papa

reklama
zuzaczku ja tym samym co anecik tylko za 70zł a następne 125 ;)
a tak wogóle to fajne ;D ;D ;D
w sierpniu twoja chatę opijamy  >:D
zuzaczku pocieszam cię  :-* :-* :-* :-* :-*

mała kimnęła, dziś sprzątam mieszkanko i nie idę na spacer, zresztą Majucha coś kaszle więc kwarantanna

Ja Majeczce ubieram taki kombinezonik z polarku, nie za gruby i na to spodnie i kurtkę z polarku i kocyk, na kombinezon jeszcze czas, zresztą u nas słonko cały czas świeci

Monia Bibi cosik mi taki maruderski troszkę, powiedz mu że teściowa go odwiedzi jak nie przestanie ;D

Do góry