reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

żużaczku, na tym wieszaku, to oczywiście Ty :tak::-D:-D:-D

chyba sie uśmiechnę do Ciebie o taki wieszaczek :-D....Jacko nosiłby krawat nawet w niedzielę :evil::rofl2::-D

reklama
Zuzaczku wieszak jest wrecz wspanialy!Po raz pierwszy szkoda mi ze Axel nie nosi krawatow,ma ich chyba tylko trzy,ah ja nawet nie wiem dokladnie :szok:.

U nas znowu caly dzien pada,tyle dobrze ze z malym z rana na spacerze bylam.

Marzena on może być też na paski. ;-)
No, przyszła terakota do salonu. Może ułożą do piątku??...Może....:confused2:

Heja

Rozpoczął się sezon słoneczników, CUDOWNIE :happy2::happy2::tak::tak::tak:

Arabella - a pamiętasz swoje posty jak Misiunia jadła danonka w ciągu dnia? Teraz w końcu nadrabia :-D:-D
Marysia niedawno też miała czas, że dużo jadła, podkreślam miała teraz nie dość że mega wybrzydza (dzisiaj nie zjadła nawet pomidorówki, która zawsze była pewniakiem) to do tego zjada śladowe ilości jedzenia, owoców już w ogóle nie chce :no:

[B Żużaczku [/B] - ja też chcę, ja też taki wieszaczek. A na kiedy dałabyś radę, jeżeli oczywiście koleżanki przepuszczą mnie w kolejce :-p:-p????

agata no i gdzie ta marta ja się pytam ????

zuzaczku super wieszak, mój też krawatów nie nosi, a paski, hmmm też nie :-)

a co do jedzenia, no cóż Majka nigdy nie miała okresów na niejedzenie, wcina że hoho i taka chudzina z niej, tylko pozazdrościć :-p
zakupiliśmy koleje lego :rofl2: oj ropzuścimy tą naszą pannicę :happy2:

żużaczku, ja oficjalnie uśmiecham się w kwestii wieszaka :tak:...
podaj konkrety na priva, ok?

małż zasłużył na jakiś drobiazg, bo ostatnio sporo się nabiegaj w kwestiach kredytowych..(negocjował jak nie wiem :-D)

Agata, a twój mężuś ma jakieś święto niedługo ?

co do wieszaczka - surowy mam tylko jeden - na razie. Więc na nastepny trzeba by troche poczekac (ze dwa tygodnie). ten mogę zrobic na poniedziałek (zeby wysłac w poniedziałek).
Dogadajcie sie, której z Was potrzebny szybciutko a której na potem i prosze o wiadomość na priwa? Dobrze?
Motyw moze być tan sam, czy cos innego? jesli chodzi o kobietke to ta jedna tylko pasuje.:rofl2:

reklama
Do góry