reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
o taka brykę sobie kupuję
kross_jantar-s749m.jpg

albo podobną

żużaczku, bryka fajna...taka retro :tak:

ja też muszę nabyć jakiś pojazd..dwukołowy ale bardziej modern...masz sprawdzony sklep internetowy ?

kinek no ma być retro
A co do sklepów interetowych to własnie w normalnym znalazłam ten rower o 200zł taniej niz na allegro
buhahaha

POST OD BIBKI:
a ja mam naprawde chyba problem z tym forum.....
Nawet nie moge do admina napisac.
Wczoraj sie zalogowałam i już nawet wylogować sie nie dało.
I za cholerke nie otwierało stron.
Wszystko inne hula tylko BB ślimaczy.
No mam nadzieje że dziś mi sie uda napisać do admina w tej sprawie.
weselicho moje udane balowaliśmy do 5 rano i drugi dzionek do 1 w nocy a rano na 6 do pracy.oj do dzis do siebie dochodze
a w sobote nastepne weselicho.....ojoj moja głowa.......ała.....
A tak wogle witam....Tesknie za wami...

Naisałam do moderatorki bo bidulka nie moze nic napisac jak narazie bedzie mi pisala co chce na bb i ja bede wysylała a poza tym mam nadzieje ze szybko odpisze moder.. co i jak

reklama
Do góry