reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

wiesz, co żużaczku...myślę, że dobrze zrobiłaś, że zrezygnowałaś ze szczepienia. Tym bardziej, że autyzm pojawia sie 4 razy częściej u chłopców niż dziewczynek

SZCZEPIENIA A AUTYZM

Ja drugiej dawki nie podam :no:

Przechodziłam i świnkę i różyczkę . Odleżałam swoje i nie było żadnych pochorobowych komplikacji ...

Przez pazerność dorosłych cierpią małe dzieci...Ech :-(

reklama
to jest art. z wiadomosci z 2003 roku -

"Niebezpieczna szczepionka dla polskich dzieci

Polska chce kupić szczepionkę Trimovax dla 13-, 14-miesięcznych dzieci, której nie stosuje żaden z krajów UE- informuje RMF FM.

Warunkiem głównym wygrania przetargu przez francuski specyfik jest to, że jest on zarejestrowany w Polsce, więc – według naszych norm bezpieczny - tłumaczy resort zdrowia.

Jak nieoficjalnie dowiedział się RMF, dla komisji przetargowej najważniejsze były jednak względy finansowe, choć rekomendacje specjalistów były inne.

Trimovax został zakazany we Francji 9 lat temu. W tym samym roku zakazano stosowania szczepionki w Wielkiej Brytanii, Belgii, Włoszech i Portugalii."

udało się - ten drugi działa.
Warto sobie poczytac. nie dla tego, zeby sie bac. Tylko dla tego, zeby swiadomie podejmowac takie czy inne decyzje. nie twierdze, że szczepiaenia sa złe. Ale jesli ryzyko powiklan przewyzsza ryzyko powiklan po ewentualnej chorobie, to wali mnie taka szczepionka:-D

I ze smiesznych rzeczy. Musze dalce uzyczać swoje wkladki higieniczne:tak:. Świat sie kończy:szok::cool2::cool:

udało się - ten drugi działa.
Warto sobie poczytac. nie dla tego, zeby sie bac. Tylko dla tego, zeby swiadomie podejmowac takie czy inne decyzje. nie twierdze, że szczepiaenia sa złe. Ale jesli ryzyko powiklan przewyzsza ryzyko powiklan po ewentualnej chorobie, to wali mnie taka szczepionka:-D

I ze smiesznych rzeczy. Musze dalce uzyczać swoje wkladki higieniczne:tak:. Świat sie kończy:szok::cool2::cool:

No mnie wali toże :tak: :-D:-D:-D

A Ambrowi, to nawet nie wspomnę o aromatycznych dniach twojej suni, bo jeszcze gotów wsiąść..do pociągu...byle jakiego :cool2:

Kinek no ale przyznaj, sliczne pieski by były z tego mariażu

6b9f440e4fe57eedmed.jpg

reklama
Do góry