reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Heja

Ciekawa jestem w jakim okresie jest moje dziecko, że nie chce siadać na nocnik - chyba co najwyżej buntu bo z mówieniem to nadal jesteśmy w tyle :baffled:

Gaga - dołączam się do spadku formy, zastanawiam się jak ja jeźdżę samochodem bo nie myślę raczej o prowadzeniu :no:

Kinek - gratulacje nocniczkowe :tak::tak:

reklama
Witam wieczorem.
Te zagladanie nie jest wcale przykre (chyba, ze dla lekarza jak maluch mu zeby w reke wbije:-D:-D...co miało miejsce w naszym przypadku:-D:-D
Moja isostra tak właśnie ugryzła lekarza :-D:-D:-D

wiecie co dzisiaj zrobiłam?
:-D:-D:-D szkoda, że ja tak mojemu D nie zrobiłam takiego placka, bo go dzisiaj strzygłam. Koledzy w pracy mieliby radochę :laugh2::laugh2::laugh2:.
Ani przy okazji przycięłam grzywkę. Jutro obejrzę wynik...
Dobrej nocy

Witam wieczorkiem,wlasciwie to nie wiem co Wam napisac,bo jestem taka zmeczona ze juz powinnam w wyrku lezec.Mezowego nie ma juz od kilku dni i ja oczywiscie padam.Maximilian daje mi zdrowo w kosc,ale doczytalam ze nie tylko on jest taki dokuczliwy.U niego tez wszystko jest na nie i duzo krzyczy, co za dziecko!Bez mezowego samotnosc mi dokucza:-(,ale o tym to Wy juz wiecie bo nie raz pisalam jak mi samej zle.Przepraszam za marudzenie:sorry:.A teraz ide spac zeby na jutro sily nabrac i Miliankowi czolo stawic:tak:.Zycze Wam spokojnej nocki i milych snow,papa.

Witam kaffkowo.
Jutro koniec roku. W p[oniedziałak byla wywiadówka na którj się poryczałam (ale wstyt) bo nie moge przezyć zmiany szkoly. Oczywiscie w domu wygladam happy, zeby nie zarazac syna swoimi lękami. I tak się pocieszam, że pewnie dla mnie jest ciężej niz dla niego.:-D
...a wiecie, że mam juz zamówienie na następny zegar??:tak::tak:
poza tym juz mamy ustalony termin przeprowadzki - tydzien po niedzieli5-go. Firma przewali wszystko w jeden dzien i tak licze, że w tydzien wszystko poukladam. tylko musze przycisnąć Filipa (męża Kaliny) żeby mi jeszcze zrobił meble do garderoby i pólki do pracowni. Te ostatnie sobie takie chytre wymyslilam, z segregatorami do materiałów w formie "szuflad na krawaty":-D

Własnie sie dowiedziałam, ze dziecko znajomej mojej koleżanki ( z osiedla) zachorowało na autyzm po tej cholernej szczepionce która ja nie pozwoliłam szczepić moich fąfli. Kobieta od roku po sądach biega... i oczywiscie wszyscy sprawę wyciszają.

odra+świnka+różyczka. Głośno o tym było parę lat temu i sporo osób nie czepi, mimo, że mówia, że to tylko seria jakas wybrakowana była. Ale ja tam swoje wiem i jak widac mam rację. Kas kasa kasa....po prostu kasa rządzi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dodatkowo jest tak, że może to wyleść po drugiej serii. Ja to walę. Rozumiem - teżec, Heinego i inne świństwa. Ale rózyczka?? Świnka?? Odra?? Dobrze poprowadzone nie powodują zadnych powikłań. Wiem po sobie.
Wogóle te skojazone do zadu są. Szczepiłam Witka HIBem i co? Juz 3 razy na zapalenie krtani chorował. DUPAAAAAAAA.

reklama
Marzenka głowa do góry, nie smutaj się!!!!!
A co do zachowania, Maksiu może podać rączkę Łukaszkowi...
Zrobił się taki niedobry, że już nawet mnie zaczyna bić...ale ja na to sobie nie pozwalam...;-(

Do góry