reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

IKIPI ja kawke pije rano do śniadanka i czasmi popołudniu, tak jak dzis ładnie na polku to z siostrą siedziałyśmy i popijałyśmy kawke i pączka zajadałam mniaaaaaaam !! Liwia jest na cycku i zasypia o 19 budzi sie na cycka ok 22 potem o 24, 2, 4 i o 7 juz urzęduje !! Czasem to o 2 sie nie obudzi tylko dopiero o 4 Ja ją nad ranem biore do łózka i potem nawet nie wiem o której sie budzi i jak długo je i czy je czy tylko mulda, normalnie na wpółprzytomna jestem !!

reklama
Moje dziecko przeszlo samo siebie. Marudzenie na maxa. Teraz siedzi mi na kolanach a murzynka piekłam 2 godziny :o.

Brawa dla Liwi, moze jak powiem swojej to tez sie zawstydzi. ;)

ikpi, ja kawy też od ciąży nie piłam i wcale mi nie brakuje.
No i też tyję zamiast chudnąć. Moja koleżanka już 3 tygodnie po porodzie miała 1 kg mniej niż przed ciążą, a ja to się nie przyznaję ile mi w ostatnich tygodniach przybyło :mad: :mad: :mad:

no to Majka w sumie podobnie, tylko rano ma dwa karmienia co godzinkę ale za to dzis np. spała do 10.20 ;D no ale ona zasypia koło 22-23
to ja już nie będę narzekać, ale sztuczne mleczko i tak jej czasem będę dawać, żeby móc gdzieś wybyć ;D,
a dziś jej ugotowałam średnie jabłko, zmiksowałam, dodałam 3 łyżki kaszki ryżowej i mała wtraboliła wszystko !!! no żarłok mi rośnie !!!!!

justyna no wreszcie ten mój chłopulek ruszył to swoje małe leniwe dupsko ;D a ia rozgadał się ze hej cały dzien było ba-ba i ba-ba ;D

a co do spania to ja dzis przytargałam wózek z dołu i Olek w nim dzis bedzie spał...zobaczymy co z tego wyjdzie bo z moich badan wynika ze on sie nie budzi na jedzenie tylko na lulanie, wiec moze jak go bujne w wózku to bedzie OK???? ::)

Anikawi co do @ to ja dostałam jak Bartuń miał miesiąc potem przerwa długa i też świrowałam nawet test robiłam taka panika mnie zjadała bo przecież to by było moje 3 dziecko w tak krótkim czasie ::) 2 miesiące temu przestałam karmić cycem i nadal mam nierególarnie czasem nawet 12 dni sie spóznia ale staram sie nie panikować i tobie też radze być dobrej myśli :D
Gaga ty miałaś nas mobilizować do ćwiczen, a nie serwować takie pychotki :p
Widze że nie tylko mój skarb jest nie do zniesienia!!!! brak mi sił :(

Żużaczku ja niewinna to samo się znalazło ;D ;D. A czy mam dostęp do galerii to nie wiem bo nie wiem gdzie szukać? Pomóż!!

finiak, wchodzisz: babyboom > związki rodzinne > album rodzinny > sierpniowe mamy '05

Moje dziecko ma taką spoconą główkę, że mokre prześcieradło. Podłożyłam jej przed chwilą pieluchę

reklama
bibi mi coś spadła forma i nawet nie myślę o ćwiczeniach ;D tzw. słomiany zapał to był, ale mam nadzieję że jak odeśpię to i poćwiczę trochę

nenar ucałuj Szymonka
arabella Maja tez czasami się tak spoci, choc wcale nie jest ciepło ubrana
zuzaczku a ty zamawiasz przez net te krzyżyki ???

Do góry