reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam z rana.

U nas nocka prawie spokojna. Chyba tylko 3 wstawalismy z mezem.

Justynka
, ciesze sie ze sałatka smakowała:)

Arabella powodzenia:)

reklama
hej!!
Naj .... naj.... dla solenizantów.....
Ja tylko na momencik zgłaszam że żyję i czytam ...... czytam....
Czy któraś z Was nie ma jeszcze miesiączki? Bo ja ciągle nic.........
Mój Tomuś siedzi!!! CUD!!!!! jeszcze chwiejnie i nawija ciągle mamamam bababa papap itp......
Może więc zacznie raczkować???? Bo był by cud nr 2
Pozdrawiamy

Jo-anna-on wszystkiego najlepszego, wiosny za oknem i w sercu!

Przez 40 min udało mi się wcisnąć Misiuni pół słoiczka owoców z jogurtem. Ufffff. Teraz Mała śpi, a mnie też strasznie się chce spać i nie wiem czy przyłączyć się do niej czy przygotowywać na zajęcia sobotnie czy może zabrać się za obiad...

Moje też śpia, wtrąbiły na śniadanko po 180 ml kaszki na gęsto, ale przez smoka. Wycięłam im taką dużą dziurkę i teraz sobie tak piją.

A ja właśnie wstawiłam pranie, z moich wczorajszych zakupów ciuchowych. Wiecie co fajnie jest mieć znajomych którzy mają ciucholand:) Miała trzy worki które dostali kilka dni temu i mogłam sobie wybierać do woli. Oczywiście troche nakupiłam dziewczynom. Zdjęcia wkleję, bo zdązyłam zrobić.

Coś tu cicho dzisiaj strasznie.

Hej dziewczyny!!!

Moj mały gad też już padł, a ja popijam sobie kawke :)
Noc nie byla taka najgorsza a to mzoe dzieki temu ze spal ze mna bo nie bylo Marcina...juz nie wiem moze on faktycznie potrzebuje ciepla i przytulenia i dlatego w łóżeczku budzi sie co chwile i to wcale nie na jedzenie, tylko wystarczy ze go wezme na rece przytule chwilke i jest OK... ::)

anecik ja tez nadal nie mam okresu, ale mam nadzieje ze nie zaciążyłam, bo nie mam tego w najbliższych planach... :p

kurcze moooorzeeee ja chce nad morzeee, spedzalam pare razy wakacje w Sopocie, ale chyba najczesciej odwiedzana przeze mnie nadmorska miejscowoscia bylo Władysławowo ;D

Jo-anna-on WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

A co do szpitala w ktorym rodzialm to nie narzekam, chociaz moze troszke bylam rozczarowana, bo nastawilam sie na cos lepszego, w sumie znany szpital jeden z najwyzej w rankingu warszawskich szpitali...ale chyba i tak jesli bym kiedys miala rodzic drugi raz to byl sie zdecydowala na poród tam, mimo wszystko, tylko moze bym sobie wynajela swoj pokoj (bo lezalo nas 3 a pokoik byl dosc ciasny i jak do kazdej przyszedl ktos w odwiedziny to bylo duszno...) albo osobista połozna ;) bo ta z dyżuru trafila mi sie taka srednia na jeża, młoda a juz rutyniara, wiem ze tego dnia miały urwanie głowy bo bylo 17 porodow ale kurcze... ;)

Witajcie .witajcie ja nie moge sie odrobić poza tym net troche szwankuje :mad:
Julia chora, Bartuś nadal zabkuje oczywiście finału jeszcze nie ma a ja już mam dość!!!! Do tego wszystkiego jeszcze dostałam@ ,Normalnie koniec świata.
Ja fotelik mam taki do 20 kg regulowany po Julci sprawdził sie w 100% i zostaje dla Badiego.Też tak jak Słowiczek musze sie rozejżeć za jakimś dla Julii.
My wakacje planujemy też na Mazury wyskoczyć.bo z Julią byliśmy jak miała rok i było kapitalnie.
Witam Nowe ,Stare Mamuśki :D
Bartuś raczkuje!!!jak dam rade to sie niedługo odezwę ide do chorowitka bo bidula kaszle .PA PA

Hejka!!!
Wszystkiego co najlepsze, dużo radości i uśmiechu na co dzień, spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych najmniejszych, spełnienia w życiu i dużo miłości dla Jo-anna-on z okazji urodzin.

U nas nocka spokojna. O 22.30 na śpiocha dostał flaszkę i dopiero o 4 zrobił pobudkę na jedzonko. A później do 7 spanko.
A wiecie jak nas Łukaszek budzi?? Koło łóżeczka stoi moja nocna szafka a on wyciąga smoka z buzi i wali nim w szafkę. :laugh:

Anecik, ja @ też jeszcze nie dostałam, choć od dłuższego czasu wisi nade mną ta klątwa ;D

A ja tęsknię za mężowym. Ale dzwoni codziennie rano i wieczorem. A do soboty jeszcze tyle czasu....

Pozdrawiam
miłego dnia.
A, dziś piękny, słoneczny i ciepły dzień...spacerek obowiązkowy...

A u nas beznadziejna pogoda:( Mgła i pochmurno, wiec niestety siedzimy w domu.

Bibi, całuski dla chorowitka :-* :-* :-* Niech szybko wraca do zdrowia.

reklama
Do góry