reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam :-)
Odezwałam się kiedyś do Was raz czy dwa, ale ilość postów na forum niestety mnie przerosła i po paru dniach nieczytania, nie mogłam się połapać o co chodzi :p Może tym razem uda mi się regularniej czytać ;D
Ja się na wakacje nad morze w sumie nie muszę wybierać, bo mieszkam w Gdańsku, ale chyba ruszymy na tydzień w okolice Łeby - do jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego, czy coś w tym stylu :)

domicela won do lekarza !!!!!!!!!!! i to migiem

u nas też wszystko zafajdane, te psy to chyba oczu nie mają, moja nie ma szans żeby narobiła na chodnik, zresztą by dostała ode mnie jakby tak zrobiła

mała już spi, a my z mężusiem poćwiczymy chyba >:D

Ikpi witam !!!

ja poki co spacerówke zostawie tą co mam bo mimo ze wielka i cieżka ale wygodna dla Liwci a w sumie to ja autobusami sie nie poruszam a auto kombi wiec ok ! Gaga  moze pierwsze sprzedaj ten co masz chyba ze dla drugiego dzidizora zostawiasz !!

A z tymi zdj to nie mozna znów panikowac bo przeciez jakby tak poważnie sie zastanowic to kazde zdj moze byc gdzies tam wykorzystane ! Mi sie wydaje ze moderator zwrócił uwagę na całkiem golaski a nie ze w wannie głowe widac tylko albo na basenie do połowy w wodzie !! Dobrze ze zablokowali dostęp i juz  !! Jak sobie tak ogladalam galerie innych dzieci to czasem zamieszczą dziecko całkiem gołe ja nigdy takiego zdj nie zamieściłam nawet nie mam takiego zrobionego gdzie wszystko widać !!

zmykam spac bo z pewnoscia przede mna kolejna ciezka noc... :mad: ::)
czy to sie kiedys skonczy????? :p
spokojnej nocki papa

ja tez zmykam bo jutro trzeba szybko wstać i jeszcze poprasować do rano mężuś nas zawozi ! najpierw do Multi ( i ciesze sie jak dziecko) a potem nas dziadek odbierze i jedziemy do niego !!!

Jednak do tego kina wezme ten wózek bo troche przeraza mnie perspektywa trzymania Liwii na rękach przez TYLE czasu a poza tym i jej wygodniej bedzie !!

Mailen nic nie doradze Ci bo u nas nawet spokojnie (tfu tfu tfu) !! Moze zastosuje rady zaklinaczki !!

Marta zrobiłam dzis Twoją sałatke (tą chińską) normalnie pychotka !! Nawet moja teściowa powiedziała ze zrobi taką jak teraz znajomi przyjadą !! Tylko ze nie miałam piersi a został kurczak pieczony i go pokroiłam !! Ale bardzo dobra !!

ide spać bo jutro nie bede w stanie przed 8 zwlec sie na nogi a mój mały truteń pewnie pobudke zrobi po 6 ::)

Witam nową - starą mamusię :laugh:

MałaYoo - ja przez 3 dni lerzałam na Kasprzaka i wiedziałam że rodzić tam na pewno nie chcę. Leżałam na patologii ale kuchnia pewnie ta sama - żeby kobiety w ciąży dostawały takie g... a nie jedzenie :mad: a do tego w śmiesznie małych ilościach. Ja dużo nie jadłam a tam gdyby nie rodzina głodna bym chodziła.

Domicela idź do lekarza, żeby jakiegoś świństwa z tego nie było.

Justyna my uwielbiamy Sopot mimo, że jest tam zawsze wiele trystów. Jest gdzie pospacerować i jako baza wypadowa to dobre miesjce. Można wynając kawalerki co przy małym dzieciaczku jest dobrym rozwiązaniem. Do tego masa knajp, które uwielbiamy (ikpi pewnie słyszała o barze przystań :)). Chyba nigdzie nie będzie jakiś specjalnych udogodniem dla rodziców z wózkiem. W Sopocie jest też aquapark, gdzie basen jest przystosowany dla takich maluchów jak nasze.

O, jestem dzisiaj pierwsza  :D Witam!
Agata, ja też leżałam na patologii na Kasprzaka, i to dwa razy. Najpierw w 6-7 miesiącu dwa tygodnie (były skurcze), a potem prawie tydzień, bo było już po terminie  ::) Jedzenie fatalne, ale na resztę nie narzekam. Może jestem mało wymagająca, a może kwestia przyzwyczajenia. No i mam porównanie z tym, co widziałam na sali poporodowej   :p Dla mnie najważniejszy był jednak poród i dzięki wspaniałej opiece na sali porodowej i naprawdę wielkiej życzliwości personelu, wspominam go bardzo dobrze. Więc chyba będę tam rodzić znowu. Jak zajdę w ciążę, oczywiście  ;D Może poprostu wykupię prywatną salę po porodzie. A właśnie, właśnie. A propos kolejnych porodów - czy któraś sierpnióweczka 2005 zaciążyła? Ale byłoby fajnie  :) Ja jeszcze chcę poczekać, aż Zuza będzie miała z 2,5 roku. Czyli gdzieś do wiosny 2008  ;D A wy jakie macie plany?

reklama
malaYoo, ja bardzo chcę zaciążyć. Chciałam już jakieś 3 miesiącce temu, ale na razie nic. Mój mąż truje mi o zmianie samochodu (bo przecież niespełna dwuletni wóz dobrej klasy to już ruina!) więc mu powiedziałam, że jak będzie dzidzia to może być i samochód. Dzisiaj idzie do lekarza na badania, bo w lipcu miał poważną operację i ciągle go coś boli, ale obiecał, że jak będą dobre wyniki to zabieramy się poważnie do roboty! Trzymajcie kciuki. Ja chcę dzidzię!!!

Do góry