reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Goga ale ja już się kładę, Szymon maruda i jestem padnięta! Zaraz pewnie się obudzi, tak mu te zęby dają w kość! No ale już są trzy! ;D
A zresztą mój stary mnie woła, ciekawe czego chce??? ::)

Maz juz spi i nie patrzy co pisze wiec wole wieczorem najpierw czytam zaleglosci a potem sobie siedze i na bierzaco pisze :):)

Goga ja tez bym Tesco uzywala ale nie wiem jak one beda sluzyc Zuzi nawet nie wiem jaka ich cena bo tak jakos jak jesem na zakupach zawsze zapomne spojerzec :):)

w koncu sie uporalam - mam nowy tel i nie umialam budzika nastawic :(:( musialam instrukcje wyciagnac - az wstyd gdzie ja zawsze rozgryzam tel bez instrukcji :)

Ja pampersa uzywalam jak Zuzia byla mala znaczy sie jak sie urodzila tak do 2 m-ca bo one na taka pupke delikatna byly najlepsze, ale teraz jak uzywam inncyh to i tak pupka sie jej nie odparza :):):)

Halcia, teskowe kosztują koło 37 zł (a chyba jest 56 szt.), a ostatnio były nawet za 25 zł. Muszę teraz popatrzeć, ile u nas kosztują pampersy po tych obniżkach. Ale kodów na zabawki to pewnie nie zdążę nazbierać :(
Nenar dobranoc, miłego przytulania...

To tez wychodzi troszku drogo bo ja place za paczke bez promocji za 72 szt ok. 28 zl, ale jak pojde do pracy ja to bede moze kupowac inne pampersiaki :):):)

Dobranoc NENAR

Naprawde chyba wszystkie juz poszly spac ???

Ja w takim razie zaraz tez ide sie polozyc maz tu chrapie dobrze ze malej nie obudzil jeszcze :):):)

reklama
No i wróciliśmy :laugh:.
Mąż trochę gnał więc dojechaliśmy na prawdę szybko, tylko późno wyjechaliśmy.

Najlepsze życzenia dla siedmiomiesięczniaków

Marysia zdowolona, że w domku ale niestety ma chyba katar :mad:. Do tego jak wróciliśmy to się strasznie popłakała i wyszło, że to z głodu. Zjadła 220 ml mleka gdzie ostatnio 150 to dużo i dała się uśpić. Nie wiem ten katar to może ząbki bo dziąsła wyglądają inaczej ???
Liczę, że od jutra uda mi się powrócić do jakiegoś rytmu dnia bo teraz to nic nie wiadomo. Wszystko przez spacery, na których Marysia przeważnie spała ::). Do tego usypianie to znowu tragednia a ostatnio było już całkiem nieźle.

Żużaczku ciacho wygląda pysznie czekamy na opis wrażeń smakowych ;)

Do góry