reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Dzieki dziewczyny za te czopki homeopatyczne ,moj Badi napewno skozysta!!!
domicela zakasowalam cie bo ja jeszcze 3 pralki do wstawienia ,ale juz nie dzis, padam na pysk.
my pieluszek uzywamy ROSSMANOWSKICH takich w fioletowym opak.-sa super, no chyba ze dostaniemy PAMPERSA w promocji.ale nie wiedzialam ze takie dobre te z BIEDRONKI -jak wychodza cenowo?
MOJ ogladal ale sie uspil hi hi ha ha taaaakie ciekawe :D
ale dobze bo kompa mam dla siebie a dzieci spia
dziewczyny moja wieza chyba runie ;D ;D

Dobry wieczor :):)

Wszystkiego najlepszego dla 7 m-cznych dzieciaczkow:):)

marta15 to chyba w kazdej bioedronce kosztuja tyle, musze isc jutro sprawdzic ta promocje o ktorej pisalas :):) ja kupuje w makro takie pieluchy ARO i sa tez dobre za 2x72szt place ok. 56 zl. A jak jest promocja to ok. 50 zl.

żużaczek to siato to super dla mnie nic innego oprocz slodkiego nie musialo by istniec :):):)

nenar powaga ???
Mialam zalatwic ta diete ale ktos ja zgubil i nie ma wionowajcy ale spytam jeszcze szwagierki moze ona ma drugi egzemplarz.

Kurcze ja tez mialam nie jesc slodyczy a dzisiaj znowu paczek, ciasteczko z makusia, ciasteczka u mamy, babeczka z tofii - to chyba na tyle na dzisiaj :):)

Nenar, dobrze że jesteś, bo myślałam, że wszystkie już poszły spać :)
Domicela, Bibi - przebiłam Was :-)
Dziś wyprałam i wywiesiłam trzy rzuty (ostatnią zawartość pralki przed chwilą). Do wyprasowania ciuchy z trzech prań - też dziś zebrałam, deska już rozłożona. A na jutro przed wyjazdem jeszcze na dwie pralki zostało. Ale BB mnie odciąga od prasowania. A poza tym ja lubię prasować przy jakimś filmie, a mojego Tomka dziś wzięło na słuchanie jakiejś płyty.
A jeżeli chodzi o pieluchy, to my jesteśmy wierni tym z Tesco, ale widzę, że tylko my, żadna z was ich nie używa.

reklama
Do góry