reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Pytalam szwagra kto ja ma a on powiedzial ze tesciowa mu nie oddala i ze jest u nas - zaginela :):) pojde do szwagierki moze ona ma. Teraz caly czas o niej pamietam bo nie chce dac znowu plamy ze u mnie klopoty z pamiecia :):)

reklama
Cześć dziewczyny!
A co to? Wprowadzono ciszę nocną po 24-tej ;D
Znowu ktoś choruje :mad: Niedobrze. No cóż, sporo nas tutaj, więc pewnie zawsze któryś dzieciaczek będzie chorował :( Zdrówka!

A moja Zulka dała wieczorem koncert. Łzy jak grochy, ale już bez gorączki. To chyba te cholerne zębiska :(

Dobra spadam, bo zaraz mam tramwaj do pracy.
Buźka.

Hej z rana
Ja dopóki karmię cycem, nie będe dawala maluszkowi innych mlecznych rzeczy, moze mleko modyfikowane ale to jeszcze hen hen potem i tez nie wiem, bo często dzieci sie uczulają. Na razie sama też jestem na diecie.
gaga z tym serem to klasyka. Przy wychodzeniu z diety bezmlecznej zawsze a poczatek mozna spróbowac własnie zółty ser i jogurt. potem ser biały, nastepnie mniej przetwozone produkty, potem mleko a na szarym końcu smietanę, która ma najwięcej alergenu.

aha. To jakie wątki blokujemy? Tylko zdjęcia czy jeszcze jakieś? Możemy nawet glowny jak chcecie. Piszcie, bo musze moderatorowi odpowiedziec.

Witam .Ale wczoraj natrzaskalyscie .A nam zeby ida,ida i wyjsc nie moga .
Nocka do bani malo co spalam.
anda u ciebie tez nocka pewnie nie najlepsza skoro maly goraczkuje?Trzymaj sie cieplutko.
Moj Badi byl malenki mial zaledwie tydzien jak bral zastrzyki i terz dlugo bo 3 dni mial goraczke ktora nie ustepowal,.okazalo sie ze to zakarzenie drog moczowych,ponoc u chlopcow sie czesto zdaza.
Co do deserkow typu danonki i tym podobne to ja nie zamierzamdawac, przynajmniej do roku a potem zobaczymy.

witam z ranca
ja jak bibi nie zamierzam dawać żadnych rośnij zdrowo, czy mocniejszych kości :D
zaraz idziemy na polko (Goga ;D ) słonko superaśne u nas
mam super patent na skórke marzenie dla malucha 0 oliwa z oliwek zamiast oliwki, u Majki nawet te suche miejsca z wysypką o niebo lepsze

Cześć Mamusie.

Ja jogurciki z bakusia daje dziewczynom, ale tylko czasami i po pół kubeczka. Mamy pozolenie lekarza. Bo pytałam kiedyś.
A my dzisiaj na testy, aż się boję co się okaże.

Bibi, u nas też zeby idą, idą i dojść nie mogą. Mamy jednego u Ali i to już od dawna, a reszta nie chce przejść.

marta trzymam kciuki oby żadnej alergi nie było
ja jakoś nie mam przekonania do jogurtów i innych takich , zresztą sama tego nie lubię :)
idę na polko :)

Oj, gaga, wątpię, dzisiaj znowu cała buzinka w krosteczkach, wczoraj dałam jej pierwszy raz zupke z kukurydza, może od tego ??? Już zaczynam glupieć powoli.
Miłego spacerku:)

reklama
gaga ja tez o tym slyszalam ta oliwa z oliwek jest super! to jeszcze jak Julcie rodzilam to w szpitalu tym smarowali dzieci po kapieli.
marta a moze to po tych bakusiach?

Do góry