reklama
Ż
żużaczek
Gość
Witam z rana! Widzę, ze ja uciekam jako jedna z pierwszych ale od wczoraj zasłony odsłaniam :laugh:
A co do sexiku to mi jest dobrze tak jak teraz. Nie stresuje się, ze jestem w ciązy a odmawiac sobie nie musze - bo mi się nie chce ;D ;D ;D ;D
Dziecię oglada teletubisie (na imieninki dostanie jeszcze plytke z Tubisiami bo baaardzo je lubi). Posiedzi jeszcze z pół godzinki i pójdzie lulu. W sumie, za nielicznymi wyjatkami to mamy jak na razie regularny rozkład dnia. Budzimy sie ok 7.00, potem o 9.00 znowu spanko (sam w łózeczku), potem zupka albo deserek. O 12.00 znowu kimka + cyc, potem deserek albo zupka. około 3-4 ostatni senek przed masażem.
Ta dr. mowila, ze po tej terapii maluszek będzie lepiej spał bo sie wydziela hormon snu. Jak na razie to sie sprawdza. Nawet w nocy, choc budzi się czesto to spi znacznie spokojniej i sam najczęsciej zasypia w lózeczku.
Dobrego dnia!
A co do sexiku to mi jest dobrze tak jak teraz. Nie stresuje się, ze jestem w ciązy a odmawiac sobie nie musze - bo mi się nie chce ;D ;D ;D ;D
Dziecię oglada teletubisie (na imieninki dostanie jeszcze plytke z Tubisiami bo baaardzo je lubi). Posiedzi jeszcze z pół godzinki i pójdzie lulu. W sumie, za nielicznymi wyjatkami to mamy jak na razie regularny rozkład dnia. Budzimy sie ok 7.00, potem o 9.00 znowu spanko (sam w łózeczku), potem zupka albo deserek. O 12.00 znowu kimka + cyc, potem deserek albo zupka. około 3-4 ostatni senek przed masażem.
Ta dr. mowila, ze po tej terapii maluszek będzie lepiej spał bo sie wydziela hormon snu. Jak na razie to sie sprawdza. Nawet w nocy, choc budzi się czesto to spi znacznie spokojniej i sam najczęsciej zasypia w lózeczku.
Dobrego dnia!
Ż
żużaczek
Gość
gaga Witon tez wysypany od paru dni. nie jest to szorstka wysypka tylko takie pryszczyki czerwone przechodzace w bezbarwne. Na całym ciele a najnardziej po zewnetrznej stronie przy łokciach i na wypukłej czesci ud. po tym własnie zastanawiam się, czy to nie na np. plyn do plukania. Z tum , ze nasz. bo czasem zostaje w tej kieszonce pralkowej troche naszego i jak potem piorę Witonia rzeczy to tej szufladki nie myłam. Moze to od tego?? Jak nie zniknie do końca tygodnia to ide z nim do alergologa. Teraz jestem na bezmlecznej diecie i malemu tylko swoje zupki daję.
Ż
żużaczek
Gość
jeszcze spicie?? Zapraszam na poranna kafffkę z Żużaczkiem ;D
Żużaczku nie tylko Ty odsłaniasz zasłony , Julka od jakiegoś czasu postanowiła się budzić wcześniej razem z Wojtkiem jak on idzie do pracy, no i ja też muszę , a kiedyś spała do 9 i 10 .....
Muszę zacząć gotować zupki bo do tej pory mi się nie chciało ale teraz ona potrafi zjeść słoiczek a jak jest głodna to jeszcze pół a dobry apetyt dostała jak jej dałam pierwszy raz mięsko . No to teraz szamie i dupka coraz cięższa....
Muszę zacząć gotować zupki bo do tej pory mi się nie chciało ale teraz ona potrafi zjeść słoiczek a jak jest głodna to jeszcze pół a dobry apetyt dostała jak jej dałam pierwszy raz mięsko . No to teraz szamie i dupka coraz cięższa....
nenar
Fan(ka)
Ja też dołączam do porannej kawki Ja sie nie wysypiam bo moje dwa szczęścia od 3 dni budzą się o 6!!! Tragedia! :
reklama
Ż
żużaczek
Gość
ja się własnie bestwiłam nad królikiem - wycinałam co ładniejsze mięsko do gotowania zupki a teraz Witonia dogladam, czy zasypia