reklama
Ż
żużaczek
Gość
Witon zjada albo cały albo prawie caly sloiczek obiadku, cały słoiczek deserku i czasem wieczorem miseczke kaszki na gesto. Cycoli srednio 2-3 razy dziennie po jednej cycy. No i to wszystko. Nie wiem, za malo??
malaYoo
Fanka BB :)
Arabella, moja Zuzka różnie jada. Czasami tylko pół słoiczka, a czasami cały i jeszcze z pół słoiczka owoców na deser. Do grubasków raczej nie należy ;D Dawno się nie ważyłyśmy, ale myślę że teraz waży ok.7 - 7,5 kg. A 1/3 słoiczka to chyba rzeczywiście mało.
Dziewczyny, w Warszawie piękne słońce i +4 stopnie. Idziemy na spacer. Czuć wiosnę w powietrzu. O, jakiś ptaszek śpiewa...
Przez tą pogodę wstąpiły we mnie nowe siły. Mam ochotę pokucharzyć i zacząć samodzielnie gotować dla Małej. Macie może jakieś przepisy? Jeśli tak, to proszę podzielcie się : Mój e-mail piklikiewicz@op.pl Z góry pięknie dziękuję ;D
Dziewczyny, w Warszawie piękne słońce i +4 stopnie. Idziemy na spacer. Czuć wiosnę w powietrzu. O, jakiś ptaszek śpiewa...
Przez tą pogodę wstąpiły we mnie nowe siły. Mam ochotę pokucharzyć i zacząć samodzielnie gotować dla Małej. Macie może jakieś przepisy? Jeśli tak, to proszę podzielcie się : Mój e-mail piklikiewicz@op.pl Z góry pięknie dziękuję ;D
Ż
żużaczek
Gość
chyba mamy taka specjalna ksiazkę kucharska dla maluszkow.... niech no ja ja tylko wytropie na kompie..... :
agata806
Fan(ka)
My już po zakupach na jutro i po awanturze . Jakoś ostatnio bardzo kiepsko się nam układa . Mam doła.
Gaga dobrze że Majka czuje się lepiej.
U nas tylko Darek ma imprezy integracyjne, czasami to wyjazd czasami tylko wieczór to są imprezy tylko dla pracowników. Raz do roku jest impreza dla pracowników z osobami towarzyszącymi.
Kończę nie będę smucić.
Gaga dobrze że Majka czuje się lepiej.
U nas tylko Darek ma imprezy integracyjne, czasami to wyjazd czasami tylko wieczór to są imprezy tylko dla pracowników. Raz do roku jest impreza dla pracowników z osobami towarzyszącymi.
Kończę nie będę smucić.
Ż
żużaczek
Gość
AGATA nie zawsze jest wesoło w naszym zyciu a przyjaciele sa po to, zeby sie znimi cieszyć ale i po to, zeby było się z kim posmucic.
Ż
żużaczek
Gość
znalazlam ta ksiazke ale nie potrafie jej spakowac, dziewuszki, przesljcie ja dla malej bo od was ja dostalam
reklama