reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Jak ja nie cierpię jak odwołują korki w ostatniej chwili. A zdarzało się, że nie odwoływali i nie przychodzili.

reklama
Misiątko się obudziło, dam jej cosik do jedzenia i ruszamy na spacerek. Takie piękne słoneczko!
Ile Wasze dzidziolki zjadają na obiadek? Misiunia chyba mało - tak 1/3 słoiczka.

Witon zjada albo cały albo prawie caly sloiczek obiadku, cały słoiczek deserku i czasem wieczorem miseczke kaszki na gesto. Cycoli srednio 2-3 razy dziennie po jednej cycy. No i to wszystko. Nie wiem, za malo??

Arabella, moja Zuzka różnie jada. Czasami tylko pół słoiczka, a czasami cały i jeszcze z pół słoiczka owoców na deser. Do grubasków raczej nie należy  ;D Dawno się nie ważyłyśmy, ale myślę że teraz waży ok.7 - 7,5 kg. A 1/3 słoiczka to chyba rzeczywiście mało.
Dziewczyny, w Warszawie piękne słońce i +4 stopnie. Idziemy na spacer. Czuć wiosnę w powietrzu. O, jakiś ptaszek śpiewa...
Przez tą pogodę wstąpiły we mnie nowe siły. Mam ochotę pokucharzyć i zacząć samodzielnie gotować dla Małej. Macie może jakieś przepisy? Jeśli tak, to proszę podzielcie się  ::) Mój e-mail piklikiewicz@op.pl  Z góry pięknie dziękuję  ;D

chyba mamy taka specjalna ksiazkę kucharska dla maluszkow.... niech no ja ja tylko wytropie na kompie..... ::)

no ja dziś dałąm małej ziemniaczka ugotowanego z brokułami i zjadła więcej niż słoiczków, słoiczków jadła średnio właśnie 1/3 lub 1/2, teraz zjadła średniego ziemniaczka i 1/2 małego słoiczka brokułków, za jakiś czas dam jej jabłuszka

My już po zakupach na jutro i po awanturze :(.  Jakoś ostatnio bardzo kiepsko się nam układa :(. Mam doła.

Gaga dobrze że Majka czuje się lepiej.

U nas tylko Darek ma imprezy integracyjne, czasami to wyjazd czasami tylko wieczór to są imprezy tylko dla pracowników. Raz do roku jest impreza dla pracowników z osobami towarzyszącymi.

Kończę nie będę smucić.

AGATA nie zawsze jest wesoło w naszym zyciu a przyjaciele sa po to, zeby sie znimi cieszyć ale i po to, zeby było się z kim posmucic.

znalazlam ta ksiazke ale nie potrafie jej spakowac, dziewuszki, przesljcie ja dla malej bo od was ja dostalam

reklama
Do góry