reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Ojojoj, pół dnia mnie nie było, a tu jakieś zawirowania, obce wątki, stado nowych mamuś :) Cześć dziewczynki.
Słowiczku witaj w nocnym klubie. O tej porze to głównie Agata i ja, i zawsze któraś z nas "gasi światło". Trzymam kciuki za Twoją Gabisie, żeby miała spokojną nockę, a Ty przy okazji też.
Nenar, Ty też jeszcze nie śpisz? :D Jak to miło mieć towarzystwo o tej porze...

reklama
U nas zdrówko się normuje (tfu tfu, żeby nie zapeszyć), choć Michał wczoraj miał fest rozwolnienie. Nawet nie zdążył dobiec do ubikacji. Ale już sytuacja opanowana.
Dziś też pojechaliśmy kupować nowy fotelik dla Micha, żeby Maras mógł się przesiąść do jego fotelika. Byłam nastawiona na maxi cosi, a skończyło się na romerze. I wracaliśmy z hurtowni zadowoleni, bo dzieciaczki nareszcie miały luz i nie cisnęły się w za małych fotelikach.

Skończyłam Harrego Pottera niespodziewałam się takiego biegu opowiadania :(.

Dzisiaj siostra męża powiedziała mi że w Pakistanie karmią dzieci od urodzin przegotowanym mlekiem krowim :o A ja z marchewką czekałam do 6 miesiąca ::).

Coś dziwnie to moje dzieci śpi, jakoś niespokojnie. Nie wiem za zimno, za gorąco, za sucho za wilgotno ???. Nic nie zmieniałam i tu taka odmiana.

reklama
Do góry