reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

A może tak nowy wątek w którym każda z nas napisałaby o sobie, o swoim dziecku więcej niż parę zdań.
Tak abyśmy mogły się poznać i nie byłoby problemu??
Co Wy na to??
To pomogłoby poznać nam Nowe koleżanki i odwrotnie.

reklama
słowiczku ja ci już dawno miałąm gratulować a w zasadzie Łukaszkowi !!!! super zuch z niego, taki siłacz
zresztą Maras Gogi też jet akrobata

Dziewczyny u nas wszystko bez zmian. Ja nie wiem jak się nazywam. Bibi rozwydrzony przez moją mame do szczytu granic. Arka nie ma prawie w domu. Jak Wiktor o 20.30 zaśnie to daje psu jeść, ide z nim na spacer i jak wracam to nie wiem czy prać, zmywać, prasować, sprzątać itp.  itd.... Nie wiem jak ja się do tego życia przystosuje a na dodatek od marca będe chodzić na zmiany do pracy. Szok. Ide dzieciątka oglądnąć w naszej galerii!

reklama
Witam nowe mamusie!!!!
Jutro tu raczej nie zawitam chyba, ze wieczorkiem bo mam szkołe więc mówię Wam bye byeee bede teskniła za Olkiem no i.... za Wami oczywiście ;D
Trzymajcie się buzka

Do góry