reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Nenar no właśnie mi się też tak wydaje że komplety są drogie ale jak się dowiadywałam o ceny innnych ubranek to wychodzi podobnie. Jeszcze wcześniej ustalałam z mężem że nie będziemy nic kupować (tzn. sukienki) ale jak zobaczył te rzeczy to mu się spodobały i teraz się zastanawia. A sukienki są strasznie niepraktyczne :p.

Gaga i jak jakość ok? A nie "gryzie" ta sukienka?

My już po spacerku , ładne słońce tylko lekki wiaterek ale Julka zadowolona oglądała świat ze spacerówki.
Rytm dnia ustaliła Julka ale czasami ja jej he he przypominam o np drzemce przedpołudniowej
Agata ja dałam 100 zł w kopercie i powiedziałam ,że to ofiara od przyszłej parafianki ale ile dasz tyle będzie i nad tym to Ty się w ogole nie zastanawiaj tylko ,żeby Ci maluszek nie płakał i żeby nie zmarzł w kościele. Teraz wiem dlaczego chrzci się wcześnie bo nie płaczą tylko śpią.
kurcze Jula mi przeszkadza w pisaniu , idę robić tartę ;)

spoko, ja małęj bodziaka pod spód dawałąm i zero protestu, sudowne są

a Majuka ma taką

jchow20hi.jpg

Ja do chrztu kupiłam na alegro biały garniturek używany ale był jak nowy i zapłaciłam całe 30 zł ::)
a księdzu też dałam 100 w kopercie :)

Tu niewyspana do niewyspanych :)
Właśnie wróciliśmy od lekarza. No to mamy kolejny antybiotyk i... nowość! Inhalacje! Tyle tylko że musimy kupić inhalator, bo nie ma nas codziennie kto wozić do przychodni, a poza tym w taką pogodę to szkoda Marasa. U nas ciągle pada, na ulicach wody za kostki... Michał nigdy nie dał się zinhalować, ryczał, jak tylko słyszał, że ktoś włącza inhalator. A Maras śpiewał do maski ;D

NO TO BYŁA U NAS PANI DR. OBEJZAŁA SIERŻANTA GARSIJĘ (TAK NA WITONIA MÓWI) i powiedziala, że zebista zaraz wyrosną

wiecie co Majka od trzech dni tylko cyca i znowu ma kupki jak niemowelę - nie smierdolą ;D ;D ;D tylko czasem z pieluchy wyłażą, bo takie żadsze, wczoraj się obkichała od piet po szyję - dosłownie
teraz siedzi i wcina lusterko ;) odkąd nie bierze czopka to nie jest taka marudna, ponoć te czopki pobudzają i powodują bezsenność, oby to była prawda, i nocka dziś spokojniejsa była, ja zakawiłam już i mi troche lepiej, tylko to gardło

hej !!
faktycznie ta czapulka z rózyczkami cudna, i niedrogo bo ja u nas taką podobną widziałam za 40zł i sobie darowałam !! A u nas cennik jest i za chrzest płaci sie 70zł !!! i ja juz nic wiecej nie dałam !!

A u nas to ja próbuje jakis harmonogram dnia miec ale wystarczy jakis wyjazd albo spacer w innej poze i juz do bani.... teraz przestawiam jej drzemki zeby o 16 była wyspana bo akurat wtedy chodzimy na basen to musi byc wyspana !!

JA CHCE WIOSNEEEEEEEE !!!! jak widze te płatki za oknem jak lecą to mi sie odechciewa juz ...ale mi sie ciągnie ta zima !!

reklama
Justyna jakie płatki u mnie słońce cały dzień i błękitne niebo....a tak swoją drogą to gdzie mieszkasz ,ze pada śnieg?

Do góry