reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
rany Majka normalnie jakaś taka z powerem, aż się boję, jest tak pobudzona że szok >:D >:D >:D :o :o :o spania dziś chyba nie będzie, oj nie bardzo, normalnie mała atomówka !!!!

a ja swojego w sobotę ;)
moje dzieciaki juz kimaja, Witon pewnie znowu będzie sie budzil co godzinę..... ma tak od 2 tygodni
Ja sobie skacze po necie i szukam ładnych łazienek, bo musimy juz obliczyc glazure i terakote, żeby wiedziec w jakim miejscu scianki stawiac (bo ineczej w polowie plytki wyjda i bedzie błłłe)

Gaga, Maras naśladuje Majcię... Nawet nie chciał nic jeść cały dzień, tak go ta flegma męczyła i dusiła. Godzinę temu zwymiotował wszystko i mam wrażenie, że mu się lżej oddycha. A obudził się o dziś o 4 rano i nie spał półtorej godziny, bo to wszystko tak mu przeszkadzało. A jak zasnął, to tylko do 7 :( I prawie cały dzień na rękach dzisiaj. A moje ręce prawie do ziemi już...
Żuzaczku - drożdżyca mój przyjaciel ;) Teraz troche lepiej, ale w ciąży to była totalna porażka... A próbowałaś Lactacyd? To płyn ginekologiczny z kwasem mlekowym. Niedawno koleżanka mi go poleciła i na razie mam spokój.

goga laktacyd uzywalam cały czas. Teraz kupułam inny plyn i mmoze dla tego to świnstwo się przypetało. Ale miałam juz tamtego dosc.

reklama
Goga łącze się w bólu, ta choroba jest ochydna, ale dobrze ża maluchy wymiotują tą flegmą, u Majki juz jest poprawa, charczy jeszcze ale jest lepiej, ale pobudzona że prawie od ścian sie odbija tak lata ;)

Do góry