reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Słowiczku - jakie daty ?
Ja jestem trochę nie nabieżąco z bb ........ - muszę przeczytać wstecz kilka stron

Atol, sorki, umknęło mi gdzieś, ale już się poprawiam - duże buziaczki dla Haneczki!!!
I gratulacje dla Olka za ząbka!
My wyszłyśmy dzisiaj na niecałe pół godzinki. Było bardzo przyjemnie. Teraz popołudniowa kima, a ja też walczę, żeby nie zasnąć. Mierzyłam sobie ciśnienie - 90/50. W sumie to u mnie normalne.
Żużaczku jak to się robi, żeby dzidziula tak mówiła. Misiula za nic w świecie nie chce powiedzieć nic poza. eja, e i a chociaż cały czas do niej mówimy (wierszyki, piosenki i ciągle mama mama mama) a ona się uparła.

Mailen - gratulujemy ząbka !!!!!

Żużaczku - gratuluję, i trochę zazdroszczę ;).
Wczoraj dowiedziałam się, że ja długo nie chciałam mówić, tylko mama mnie rozumiała, rodzice zaczynali się martwić a ja po prostu jednego dnia zaczęłam gadać. Ja jak powtarzam Marysi mama, tata to ona się tylko śmieje.

Idę się przespać bo mała usnęła może jeszcze zdążę trochę pospać.

Domicela jestem z Czaplinka, a kończyłam w 2001 ekonomię. Słowiczku pocieszę Cię,że ja przez następne dwa miesiące będę sama. A to ciężko z dwójką dzieci :p

gratuluje pierwszego ząbka !!!

Całusek z okazji miesięcznicy dla Hanusi !!!

co z tymi dzieciaczkami dzis sie dzieje ??? Liwia tez jakiejs wścieklizny dostała dopiero teraz zasneła po długich próbach usypiania ::) normalnie mam dość !!

do tego cały czas mam metlik w głowie z tymi fotelikami bo znowu wyczytałam ze przynajmniej do roku dzieci powinny jezdzic tyłem bo jazda przodem przy gwałtownym hamowaniu czy zderzeniu jest niebezpieczna dla kręgów szyjnych !! a wszystkie te od 9-18kg montuje sie przodem i juz kur....nie wiem nic :mad: chyba bedziemy pieszo chodzic i nigdzie jezdzić nie bedziemy ;)

no w koncu uprzejmie odpisali nam z gminy po miesiącu chyba ze nie kwalifikujemy sie :mad: normalnie 40zł za duzo ::) gdyby brali pod uwage zarobki z 2005 a nie z 2004 to byśmy sie kwalifikowali bo mężuś w 2004 r przez 3 m-ce miał troche wyzsze wynagrodzenie i to jest właśnie to co wyszło wiecej :( ale bezsens przeciez cały 2005r zarabialiśmy juz mniej ale ich to nie obchodzi..... i wniosek nastepny mozemy zgłosić dopiero pod koniec sierpnia i wtedy sie załapiemy ::) normalnie jeszcze oni mnie podkur......

reklama
co do mówienia, to róznie dzieci zaczynaja. Moje dwa szkraby bardzo wczesnie. Nie wiem, czy ma związek to, ze cały czas rozmawialam z Bogucha a teraz z Witoniem jak na wizycie u logopedy - bardzo powoli i wyraźnie. No i oczywiscie krew mnie zalewa jak ktos probuje do Witonia seplenic lub ciumciać. A pote,m dzieciak ma wady wymowy bo się nauczy nie tak jak trzeba. Własciwie to całe dnie gadam do niego jak dziad do obrazu ;D

Za to moejej kumpeli syn zaczał mówic mama jak skończył rok!! potem na wszystkomówiła mama do skończenia 2 lat a teraz gada jak stary. jedne dzieci szybciej mówia inne sa bardziej sprawne fizycznie.
justyna my nasz fotelik tez mamy zamontowany przodem. I tak jakby cos się miało stac to mnie by najszybciej szkag trafił :( bo jade po srodku między synami. :(

Do góry