reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Atol, sorki, umknęło mi gdzieś, ale już się poprawiam - duże buziaczki dla Haneczki!!!
I gratulacje dla Olka za ząbka!
My wyszłyśmy dzisiaj na niecałe pół godzinki. Było bardzo przyjemnie. Teraz popołudniowa kima, a ja też walczę, żeby nie zasnąć. Mierzyłam sobie ciśnienie - 90/50. W sumie to u mnie normalne.
Żużaczku jak to się robi, żeby dzidziula tak mówiła. Misiula za nic w świecie nie chce powiedzieć nic poza. eja, e i a chociaż cały czas do niej mówimy (wierszyki, piosenki i ciągle mama mama mama) a ona się uparła.
I gratulacje dla Olka za ząbka!
My wyszłyśmy dzisiaj na niecałe pół godzinki. Było bardzo przyjemnie. Teraz popołudniowa kima, a ja też walczę, żeby nie zasnąć. Mierzyłam sobie ciśnienie - 90/50. W sumie to u mnie normalne.
Żużaczku jak to się robi, żeby dzidziula tak mówiła. Misiula za nic w świecie nie chce powiedzieć nic poza. eja, e i a chociaż cały czas do niej mówimy (wierszyki, piosenki i ciągle mama mama mama) a ona się uparła.
agata806
Fan(ka)
Mailen - gratulujemy ząbka !!!!!
Żużaczku - gratuluję, i trochę zazdroszczę .
Wczoraj dowiedziałam się, że ja długo nie chciałam mówić, tylko mama mnie rozumiała, rodzice zaczynali się martwić a ja po prostu jednego dnia zaczęłam gadać. Ja jak powtarzam Marysi mama, tata to ona się tylko śmieje.
Idę się przespać bo mała usnęła może jeszcze zdążę trochę pospać.
Żużaczku - gratuluję, i trochę zazdroszczę .
Wczoraj dowiedziałam się, że ja długo nie chciałam mówić, tylko mama mnie rozumiała, rodzice zaczynali się martwić a ja po prostu jednego dnia zaczęłam gadać. Ja jak powtarzam Marysi mama, tata to ona się tylko śmieje.
Idę się przespać bo mała usnęła może jeszcze zdążę trochę pospać.
nenar
Fan(ka)
Domicela jestem z Czaplinka, a kończyłam w 2001 ekonomię. Słowiczku pocieszę Cię,że ja przez następne dwa miesiące będę sama. A to ciężko z dwójką dzieci
justyna
Fanka BB :)
gratuluje pierwszego ząbka !!!
Całusek z okazji miesięcznicy dla Hanusi !!!
co z tymi dzieciaczkami dzis sie dzieje ??? Liwia tez jakiejs wścieklizny dostała dopiero teraz zasneła po długich próbach usypiania : normalnie mam dość !!
do tego cały czas mam metlik w głowie z tymi fotelikami bo znowu wyczytałam ze przynajmniej do roku dzieci powinny jezdzic tyłem bo jazda przodem przy gwałtownym hamowaniu czy zderzeniu jest niebezpieczna dla kręgów szyjnych !! a wszystkie te od 9-18kg montuje sie przodem i juz kur....nie wiem nic chyba bedziemy pieszo chodzic i nigdzie jezdzić nie bedziemy
Całusek z okazji miesięcznicy dla Hanusi !!!
co z tymi dzieciaczkami dzis sie dzieje ??? Liwia tez jakiejs wścieklizny dostała dopiero teraz zasneła po długich próbach usypiania : normalnie mam dość !!
do tego cały czas mam metlik w głowie z tymi fotelikami bo znowu wyczytałam ze przynajmniej do roku dzieci powinny jezdzic tyłem bo jazda przodem przy gwałtownym hamowaniu czy zderzeniu jest niebezpieczna dla kręgów szyjnych !! a wszystkie te od 9-18kg montuje sie przodem i juz kur....nie wiem nic chyba bedziemy pieszo chodzic i nigdzie jezdzić nie bedziemy
justyna
Fanka BB :)
no w koncu uprzejmie odpisali nam z gminy po miesiącu chyba ze nie kwalifikujemy sie normalnie 40zł za duzo : gdyby brali pod uwage zarobki z 2005 a nie z 2004 to byśmy sie kwalifikowali bo mężuś w 2004 r przez 3 m-ce miał troche wyzsze wynagrodzenie i to jest właśnie to co wyszło wiecej ale bezsens przeciez cały 2005r zarabialiśmy juz mniej ale ich to nie obchodzi..... i wniosek nastepny mozemy zgłosić dopiero pod koniec sierpnia i wtedy sie załapiemy : normalnie jeszcze oni mnie podkur......
reklama
Ż
żużaczek
Gość
co do mówienia, to róznie dzieci zaczynaja. Moje dwa szkraby bardzo wczesnie. Nie wiem, czy ma związek to, ze cały czas rozmawialam z Bogucha a teraz z Witoniem jak na wizycie u logopedy - bardzo powoli i wyraźnie. No i oczywiscie krew mnie zalewa jak ktos probuje do Witonia seplenic lub ciumciać. A pote,m dzieciak ma wady wymowy bo się nauczy nie tak jak trzeba. Własciwie to całe dnie gadam do niego jak dziad do obrazu ;D
Za to moejej kumpeli syn zaczał mówic mama jak skończył rok!! potem na wszystkomówiła mama do skończenia 2 lat a teraz gada jak stary. jedne dzieci szybciej mówia inne sa bardziej sprawne fizycznie.
justyna my nasz fotelik tez mamy zamontowany przodem. I tak jakby cos się miało stac to mnie by najszybciej szkag trafił bo jade po srodku między synami.
Za to moejej kumpeli syn zaczał mówic mama jak skończył rok!! potem na wszystkomówiła mama do skończenia 2 lat a teraz gada jak stary. jedne dzieci szybciej mówia inne sa bardziej sprawne fizycznie.
justyna my nasz fotelik tez mamy zamontowany przodem. I tak jakby cos się miało stac to mnie by najszybciej szkag trafił bo jade po srodku między synami.