reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
marta tak kiepsko wychodzi, bo Tomek przcuje w innym miescie, 40km od Białegostoku, w Bielsku Podlaskim. Budujemy tam domek, więc jeszcze rok i bedzie miał więcej czasu dla rodzinki

Żużaczku, no to super, nie będzie musiał dojeżdzać. Będziecie mieli więcej czasu dla siebie i dzieciątek, a jak będziecie mieli domek, to na działeczce można z dziećmi posiedzieć, zazdroszczę Ci już:)

kochane już pisze co z Majkunią
Osłuchowo wszystko spoko, gardzioło troszke czerwone, a gorączka stanowczo za wysoka jak na ząbki ( o 12 miała 39), lekarka powiedziała że może to byc trzydniówka, albo cos z układem moczowym, więc jutro siuśki do badania, kontrola w czwartek, przepisałą nam nurofen na gorączkę i Luminal żeby mała nie dostała drgawek (i tu juz mi się nogi ugięły), oprócz tego cebion, calcium i syrop prawoślazowy, na szczęście na tyle rozsądna że nie wlepiła antybiotyku ::) ::) ::)
Mała niestety ma wysoką gorączkę więc Luminal trzeba będzie dać (1/4 czopka)

Kobitki zaopatrzcie sie od razu w czopki i syropki na gorączkę, my mieliśmy czopki (była 1 w nocy jak ją dopadło!!!!!) ale niestety małą zaraz kupnęła i nie wiedzieliśmy czy dawac drugi, a teraz podaliśmy nurofen w syropku i główka już chłodniejsz, kupcie, bo niewiadomo kiedy malychy co dorwie

gaga luminalu się nie boj. Wituchna dostawał przez dwa tygodnie, tyle ze senny był no i troche kupkał wodnisto. A co do drgawek to baaaardzo zadko moga je miec dzieci przy wysokiej temperaturze. Syropek i czopki mam od zawsze w domu, bo bogucha goraczkowy jest bardzo ale za to szybciutko zdrowieje.

dziewczyny dzięki za wiadomości na gg
JESTEŚCIE KOCHANE
Majunia już przed kąpielą miała 37,6 ;) więc na razie nie daję luminalum, zobaczymy jak będzie w nocy
Rany jak tak na nia patrzyłam jak miała taką wysoką gorączkę to aż mi się płakać chciało, taki biedny mały smerfik, no i masz !!! znowu ryczę

Gaga, głowa do góry, jest dobrze i będzie coraz lepiej. A masz rację, że patrzyć się nie daje jak nasze Maluszki cierpią. Ale będzie dobrze.

Ja chyba spadam spać, bo padam na twarz dzisiaj, dziewczyny dają mi ostatnio nieźle popalić:(

gaga bo to pierwsza choroba. Potem człowiek sie uodparania i trzexwiej mysli.... a ja napiałam sie mleka i tak kadze ze sama ze soba nie moge wytrzymac...az wzrok sie zamglił...łoj..... :p

reklama
Do góry