reklama
Ż
żużaczek
Gość
marta tak kiepsko wychodzi, bo Tomek przcuje w innym miescie, 40km od Białegostoku, w Bielsku Podlaskim. Budujemy tam domek, więc jeszcze rok i bedzie miał więcej czasu dla rodzinki
gaga
uzależniona
kochane już pisze co z Majkunią
Osłuchowo wszystko spoko, gardzioło troszke czerwone, a gorączka stanowczo za wysoka jak na ząbki ( o 12 miała 39), lekarka powiedziała że może to byc trzydniówka, albo cos z układem moczowym, więc jutro siuśki do badania, kontrola w czwartek, przepisałą nam nurofen na gorączkę i Luminal żeby mała nie dostała drgawek (i tu juz mi się nogi ugięły), oprócz tego cebion, calcium i syrop prawoślazowy, na szczęście na tyle rozsądna że nie wlepiła antybiotyku : : :
Mała niestety ma wysoką gorączkę więc Luminal trzeba będzie dać (1/4 czopka)
Kobitki zaopatrzcie sie od razu w czopki i syropki na gorączkę, my mieliśmy czopki (była 1 w nocy jak ją dopadło!!!!!) ale niestety małą zaraz kupnęła i nie wiedzieliśmy czy dawac drugi, a teraz podaliśmy nurofen w syropku i główka już chłodniejsz, kupcie, bo niewiadomo kiedy malychy co dorwie
Osłuchowo wszystko spoko, gardzioło troszke czerwone, a gorączka stanowczo za wysoka jak na ząbki ( o 12 miała 39), lekarka powiedziała że może to byc trzydniówka, albo cos z układem moczowym, więc jutro siuśki do badania, kontrola w czwartek, przepisałą nam nurofen na gorączkę i Luminal żeby mała nie dostała drgawek (i tu juz mi się nogi ugięły), oprócz tego cebion, calcium i syrop prawoślazowy, na szczęście na tyle rozsądna że nie wlepiła antybiotyku : : :
Mała niestety ma wysoką gorączkę więc Luminal trzeba będzie dać (1/4 czopka)
Kobitki zaopatrzcie sie od razu w czopki i syropki na gorączkę, my mieliśmy czopki (była 1 w nocy jak ją dopadło!!!!!) ale niestety małą zaraz kupnęła i nie wiedzieliśmy czy dawac drugi, a teraz podaliśmy nurofen w syropku i główka już chłodniejsz, kupcie, bo niewiadomo kiedy malychy co dorwie
Ż
żużaczek
Gość
gaga luminalu się nie boj. Wituchna dostawał przez dwa tygodnie, tyle ze senny był no i troche kupkał wodnisto. A co do drgawek to baaaardzo zadko moga je miec dzieci przy wysokiej temperaturze. Syropek i czopki mam od zawsze w domu, bo bogucha goraczkowy jest bardzo ale za to szybciutko zdrowieje.
Ż
żużaczek
Gość
co za posucha na forum... a ja tak się nuuuudzę :
gaga
uzależniona
dziewczyny dzięki za wiadomości na gg
JESTEŚCIE KOCHANE
Majunia już przed kąpielą miała 37,6 więc na razie nie daję luminalum, zobaczymy jak będzie w nocy
Rany jak tak na nia patrzyłam jak miała taką wysoką gorączkę to aż mi się płakać chciało, taki biedny mały smerfik, no i masz !!! znowu ryczę
JESTEŚCIE KOCHANE
Majunia już przed kąpielą miała 37,6 więc na razie nie daję luminalum, zobaczymy jak będzie w nocy
Rany jak tak na nia patrzyłam jak miała taką wysoką gorączkę to aż mi się płakać chciało, taki biedny mały smerfik, no i masz !!! znowu ryczę
Gaga, głowa do góry, jest dobrze i będzie coraz lepiej. A masz rację, że patrzyć się nie daje jak nasze Maluszki cierpią. Ale będzie dobrze.
Ja chyba spadam spać, bo padam na twarz dzisiaj, dziewczyny dają mi ostatnio nieźle popalić
Ja chyba spadam spać, bo padam na twarz dzisiaj, dziewczyny dają mi ostatnio nieźle popalić
Ż
żużaczek
Gość
gaga bo to pierwsza choroba. Potem człowiek sie uodparania i trzexwiej mysli.... a ja napiałam sie mleka i tak kadze ze sama ze soba nie moge wytrzymac...az wzrok sie zamglił...łoj.....
reklama