reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga, współczuję:( Ja o tej porze karmiłam Anię już po spaniu od 22. I dalej poszła spać. A może Macji też będą wychodzić ząbki i nie może spać??

reklama
hej!!
Mój Tomuś istotka niewielka lezy sobie dziś na przewijaku guga i łapie się za nóżki nalgle....... wielki bąk a po nim wielkie ...wielkie ........kupsko.......... myslałam że tam zejdę!!!! Skąd w takim małym ciałku tyle.........tego.........
My dziś idziemy na kontrol do neurologa......
Pogoda wredna deszcz ze śniegiem........... obawiam się że ze spaceru nici!!
Podobno ząbki to sprawa dziedziczna........jeżeli my mieliśmy szybko to i dzieciaczki nasze też....... i na odwrót........
Pozdrawiamy........

Ja nie wiem jak było u mnie ze ząbkami ale wiem, że ogólnie byłam wyjcem. Bibi taki mazgaj po mamusi... .
Co do kupek to Wiktorek takie kupsko zrobił mi kiedyś do łóżka

a ja mam doła od kilku dni, wisi nade mną widmo żlobka i nie potrafę i nie chcę się z tym pogodzić, miałam nadzieję że moja mama się nią zajmie, ale u nich kiepsko z kasą oboje stracili pracę a wiecie jak teraz z pracą, ojciec na rencie a mama pracuje teraz w ubezpieczeniach. No i przeczytali ogłoszenie że poszukuję się małżeństwa do opieki nad leśniczówką gdzies na mazurach, a że oni oboje leśnicy z wykształcenia to mają szanse na tą pracę..........z jednej strony super, bo staną na nogi finansowo, ja będe miała gdzie spędzać wakacje, ale z drugiej strony co z Maja jak ja znajde pracę we wrześniu??? nie stać nas na nianię..... od trzech dni ryczę po katach, bo nie mogę jej oddać do żłobka, ja wiem że to głupie, że mnóstwo osób tak robi, ale ja sobie nie moge poradzić z tym, nie wiem co zrobić, będe dawać chyba korki cały czas żeby opłacic nianię, bo z pensji to nie ma szans, rany strasznie mi z tym ciężko, dobrze że do września jeszcze daleko

Oj Gaga bidulko widze ze ciężka noc za Toba  :mad: a co do dołów to wygadaj się(tzn wypisz) i od razu bedzie ci lepiej  ;)
U nas do ząbków raczej jeszcze daleko bo Olek ma niecałe 3,5 miesiąca, ale już i tak wszystko pcha do buziaka i gryzie, wczoraj na mikołajki dostał od babci gryzaka i go szamie  ;D

Gaga kochanie nie martw się na zapas do września na pewno jeszcze wymyślicie jakies najrozsądniejsze rozwiązanie ;) a może tesciowie? bo chyba też mieszkaja w Krakowie.....
Coś się wymyśli zobaczysz, a teraz podstawa do nie denerwować się, a mała dlatego taka marudna i nie chce spać bo czuje że z mamusią jest coś nie tak, że się martwi i jest nie spokojna :mad: pamiętaj ze to wszystko ma wpływ na nasze maleństwa, one to czują w naszym mleczku ;)
Noseczek do góry!!!!Będzie dobrze!!!!Trzeba mysleć pozytywnie i nie dawać się!!!

Gaga, Mailen dobrze pisze, nie denerwuj się, bo to czuje Majunia i dlatego taka Marudka z niej:) A do września napewno jakieś rozwiązanie znajdziecie. Trzymaj się.

dzieki dziewczyny, staram sie jakos nie myslec o tym, ale czasami sie nie da..........a Majka rzeczywiscie strasznie ostatnio marudzi, nie spi po nocach, odsypiamy w dzien i tak nam ten czas ucieka......

reklama
Do góry