reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
a mnie się zmywarka marzy bo jak będzie 2 dziecko to się przyda poleci któraś z Was jakiś model?
Tomek dziś już lepiej i w poniedziałek pójdzie do przedszkola.
Agata jak tam walczysz ja pamiętam że przez miesiąc z cycami na wierchu latałam...
Teraz jak dożyje to tez chce karmić ale już nie 3 lata tylko krócej... może z 2 lata :-)

Wczoraj sama wykąpałam dziewczyny i położyłam spać ale sytuacja była sprzyjająca bo maluch usnął o 20 i obudził się o 22. Wiec zdążyłam. :tak::tak: Tyle, że sama poszłam spać o 23.30 :baffled:

D. spał ponoć coś go bierze a jak mu kazałam wziąć leki, które mu wyszukałam i położyłam na stole w kuchni to się obraził, że go budzę :wściekła/y::wściekła/y: Specjalnie mu ich nie zaniosłam :sorry2:

Wiecie Maria jest nie do opanowania, zastanawiam się jednak nad przedszkolem bo w domu atmosfera jest ciężka, Agacie nie zawsze udaje opanować się sytuację - ostatnio rzadko, zresztą we dwie nie możemy wychowywać Marii w tym samym czasie.

Justyna - tak druga ciąża dla faceta do lajcik :-D:dry:

A i na Anię mówimy tik tak - bo wstaje równo po 2 albo sporadycznie po 3 godzinach spania.
Dzisiaj znowu plan dnia szlak trafił - ale moja wina matka chciała rozebrać dziecko ze spaceru zamiast dać mu spać w wózku to matka ma :sorry2:

Anecik - co do zmywarek - w naszym mieszkaniu mamy 6 zmysł wirpola - ma teraz już7 lat i my byliśmy z niej bardzo zadowoleni. U rodziców mam najtańszego indesita i też myje :tak::tak: - różnice w cichośći pracy, w rodzajach koszy - co niestety wpływa na domywanie - u rodziców zdażają nam sie niedomyte talerze ale to chyba raczej wina tego, że są zbyt blisko siebie. Różnica w cenie była dwukrotna - ale teraz są super sklepy internetowe i trzeba polowac na promocje - my tak kupiliśmy naszą pralkę - przeceniona o połowę :tak::tak:

Bibi pewnie teraz z nową kolezanką Whirpool siedzi :-D
A właśnie że nie tylko w pracy a koleżanke mi dopiero dziś dostarczą:-)To jutro może mnie wciąć ,aż jej nie opracuje.;-)A tak poza tym żadna baba nie dorówna tym z naszego forum(WAM)Nawet jak ona Whirpool sie nazywa:-D
Justyna ja też jestem na faceta:-)A kiedy ty to idziesz na to nastepne usg.???
Zdrówka dla chorusianych,moje jednak poszły do przedszkola,rano zero kataru.(może to syrop z cebuli takie cuda poczynił?)
Anecik ja marze też o zmywareczce i teraz jestem coraz bliżej tych marzen bo Ta kasa co miała iść na pralke jest:-)Wiec może spełni sie moje marzenie.Wiec z checia poczytam waszych opinii na temat marki .

Agata przedszkole to zbawienie,przynajmniej dla mamy.
A i dziecko korzysta.
Justyna musisz koniecznie bardziej stanowczo dopytac w przedszkolu czy zjada czy nie?A jak przychodzi z przedszkola to jest głodna?(czy dopomina sie o jedzonko?)Bo jeśli tak to wątpliwa sprawa z tym jedzeniem.
Uciekam do krokietów i po dzieciaki do przedszkolka:-)

WitamBibi to syrop z cebuli czyni cuda, ja tak wyleczyłam swoje chorowitki.Obiad ugotowany, stary w pracy a ja zaraz po Martę do szkoły, jutro ma wolne bo włoscy nauczyciele strajkują.A co do zmywarki to mi też się marzy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry