agata806
Fan(ka)
Agatka, z kąpielą robiłam tak, że Magusia albo spała albo brałam ją w leżaczku ze sobą do łazienki i kąpałam Michalinkę, ubierałam w piżamkę potem szłyśmy wszystkie trzy do Misi pokoju, paciorek, przytulanko i Misiul do łóżka a Mała albo dalej w leżaczku albo na rękach albo do cyca. Jak Misiula zasnęła to robiłam kąpiel Magdalence. A od kiedy skończyła pół roku i sama siedzi to już je kąpię razem i jak muszę siedzieć przy Michalince, żeby usnęła to Małą do cyca i też usypia.
Misiunia obiecała, że jak skończy 3 latka i 2 miesiące to będzie sama zasypiać. Już to widzę! Ale mamy zamówione łóżko, ma być w piątek albo poniedziałek, nowa pościel czeka. Ciekawe czy chociaż na początku się uda.
Agata, jaki masz ten kosz? Ja tylko wpycham pieluchy, przekręcam kilka razy tym kółkiem i zamykam!
Znacie jakiś sposób na walkę z leniem??
No pewnie mam taki sam, tylko może ja za dużo wpycham i pieluchy nie chcę iść dalej albo źle założyłam ten wkład - w pudełku był rozpakowany a na opakowaniu instrukcja jak to zrobić
Z tą kąpielą tak myślałam. Dzięki
Ania jak nie śpi to prawie cały czas chce jeść, jest to zupełne przeciwieństwo Marii ale ile można z piersiami na wierzchu chodzić
Maria właśnie pisze sobie na laptopie, D. jej dał, niezła zabawka za 4 tyś nie , ale co tam nie mój laptop.