reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam niedzielnie.

Słowiczku, u nas też były te szmery i okazały sie wzrostowe. Więc miejmy nadzieje że u Was też tak będzie. A stan zapalny układu moczowego to współczuję ja jako dorosły myślałam, że wyjdę z siebie jak mnie to cholerstwo złapało a co mówiąc małe dziecko.

My wczoraj z racji ładnej pogody pospacerwaliśmy i dzisiaj już kaszel doszedl do kataru. Normalnie masakra od dwóch tygodni się to ciągnie i mam juz dość. Ale jutro jedziemy do naszego pulmonologa może coś poradzi.

reklama
witam niedzielnie! pamięta mnie tu kto jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na początek: Agata ogromne gratulacje śliczne to twoje małe cuuudo!! aż sie wzruszyłam.. i powspominałam.. moja Marysia dzisiaj kończy 7 miesięcy, a wydaje mi się jakby to wczoraj było:-):-)

justyna, żanetka wy już też na koncówce:szok::szok::szok:ale leci..

ostatnio nawet nie próbuję być na bieżąco:zawstydzona/y:budowa mnie pochłonęła i wsysnęło mnie forum muratora.. niestety dochodze do wniosku, że zdecydowanie za mało wiem o budowie domu.. ciagle pytaja mie o jakies decyzję, a ja jesczze nie mam pojęcia czego do końca chcę.. czytam..czytam i czytam..
bb tez mi ostatnio szwankowało:-(ale naprawiło się samo:-)

i najradośniejsza wiadomość - jesczze tylko jeden dzień w pracy i lecimy na dłuuugo oczekiwane wczasy:-):cool2:

buźki dla wszystkich!!

Witam
chyba tylko ja sie nie zachwycałam małą Anulką Agaty-a jest sie czym zachwycac,jest śliczniusia i taka kruszynka ech.....kiedy moje takie były.....
A właśnie jak Agaty zabrakło jakoś tak cicho na forum.
a po co? mi tam się nie chce.
:-D:-DAle chłopu sie chce;-):-)
uwaga uwaga..... roznoszę ciążową epidemię komu komu???
Anecik żadnych epidemi a już ciązowych w szczególnosci:tak:Swoją drogą współczuje tych rewelacji pierwszotrymestrowych.Nie wiem co to znaczy,mnie to na szczeście omineło.Trzymaj sie kochana i oby jak najszybciej ta "podróz do Rygi";-)mineła
Skaba to udanego wypoczynku,czekamy na ciebie i relacje z podróży.
A wogóle to dokad sie wybieracie jeśli można spytać?
Słowiczku przerabane z tymi drogami moczowymi u Łukiego,mój Bartuś też miał to cholerstwo jak miał 2 tygodnie.Ufff trzepie mną na samo wspomnienie.
Chorowitkom duzo zdrówka,
Spadam bo sie rozpisałam.....
Troche mnie poniosło.

Heja

Jestem od wczoraj wieczorem w domu, byliśmy dopiero o 19 a dzisiaj od rana staram sie jakoś ogarnąć.

U nas wszystko ok, poród raczej szybki, później wszystko opiszę :tak::tak:
Ania słodziak, mała kopia Marii jak się urodziła. Mam nadzieję, że nie zapeszę ale może tym razem trafił nam się spokojnieszy model:sorry2:. Trzymać kciuki.

Niestety starsza siostra po 5 dniach pobytu u dziadków, a przede wszystkim 2 dniach u teściowej jest nie do opanowania :no: - nowa sytuacja to raz ale teściowa to dwa. I udało jej się to co mi przez 3 lata sie nie udało - Maria chrypi jakby piła cały dzień i ma katar, fakt, że bez temperatury ale wczoraj byłam wściekła.

Reakacja Marii - na początku super, ale widzę pewne rzeczy, które mi sie nie podobają a raczej bardzo martwią.

Kończę bo Ania dzisiaj jakaś niespokojna, a do tego raczej długo je - jak na razie karmienie i przewijanie trwa 1,5 godziny co w szpitalu nie było problemem ale co będzie jak po południu zostanę z dwoma maluchami :confused: Mam nadzieję, ze młodsza siostra pośpi chwilę a ja strzelę sobie jeszcze jakieś pranko.:sorry2:

witaj agata:happy2:

u mnie dzis ciezki dzien, a zaczelo sie w nocy, musialam Helenie zle pampka zalozyc, w skutek czego cala sie przesikala i o 3 w nocy wola "mamooo, mamooo" i tak koldra, poduszka, przescieradlo, materac (podklad byl, ale sie przesunal:dry:)

rano jak wsadzalam Hanke do samochodu to walnelam sie drzwiami od samochodu w glowe, mega guz mam:dry::dry:

do przedszkola sie spoznilysmy, bo byl objazd i mega korki, ja do pracy tez sie spoznilam, a dodatkowo dziewczyny spac nie chca teraz:baffled:

suuuuper

pije kawe i jakos leci, oby do wieczora, mam nadzieje ze w zwiazku z tym ze nie spaly w dzien to wczesniej zasna wieczorkiem

Helena tez ma jakas chrype, ale humor jej dopisuje:cool2:

hej !!!

a ja dzis Liwii przedszkole odpuściłam, teście próbowali mnie przkeonać ze przeciez moze isć ( dziadkom chyba spodobało sie ze do południa nie muszą ganiać za czortem ) :dry: ale lepiej jeden dzen niz ją całkeim zaprawić, pokaszlała sucho rano a teraz nic i na polku nic ! zobaczymy !

justyna, żanetka wy już też na koncówce:szok::szok::szok:ale leci..
!!

przestań :-D strachu mam pełny tyłek :baffled:
fajnie ze kukłaś do nas !!! pochwal sie chociaż zdj jak tam budowa idzie !!!

Agata Witaj mamuśko !!! no to teraz wszystkie trzy musicie sie dopasowac !!!!

Atol to miałaś typowy poniedziałek ;-)

a wczoraj Liwcie na koniki zabraliśmy, fajnie !! jaka dumna :-D Jak podjechał duzy konik jedna dzuewczynka sie bała i Liwia mówi to ja chce na duzym ja sie nie boje, ty jedź na małym :-D i dobrze bo ten mały to faktycznie taki pokurcz :-D

reklama
Agatko witaj kochana, witamy Ciebie i Anulkę:-):tak:
jak tam się ogarniesz i znajdziesz chwilę dla siebie to opowiadaj, czekamy;-)
wszystko opanujesz szybciej niz myslisz i dojdziesz do wprawy, zobaczysz:-)
skaba Ciebie też miło widzieć, udanego wypoczynku:tak:
u nas bez zmian, Olek chrycha 3 tydzień...ale dzis wrócił w super humorze z przedszkola, jak nigdy bo zawsze ma wlasnie te ataki histerii w domu i jest cyrk a dzis tfu tfuuu super humor, sam sie bawi....

Do góry