reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

mama z czego zrobiny jest internet....:szok::szok::szok::szok:
-z sieci..
mama a ile ludzi mieszka w internecie...
- ludzie nie mieszkaja w internecie , tylko w domu
mama to nasz dom to tez siec internetalna :-):-):-):-)
-nie internetalna tylko internetowa
mama a ty jesteś internetowa

reklama
slowiczku duzo zdrowka zycze

u nas bylo to samo) z wyjatkiem podejrzenia o zapalenie pluc

masakra, kazdy po kolei wymioty bleeeee

teksty dzieci mnie rozwalaja

hej hej !!

a ja pisze z zakładu a jak Liwia mnie dalej będzie tak wkurzac to następny post będzie z psychiatryka !!!! jest niemożliwa ! dzis nie poszła ze mną bo rajstopy ją ściągają no to ubrałam jej inne rajtki to sciągneła je na uda i stwierdziłą że tak jest dobrze no to mówie ubiore jej ogrodniczki to zaś stwierdziła " przepraszam mamo ale to nie pasuje :szok: " potem jak jej mówie to w czym łaskawie pójdziesz to chciała isc boso i w samej sukience :baffled: ręce opadają ! myślałam że mnie krew zaleje zaprowadziłam ją na dół do teściowej oczywiście w między czasie położyła sie na schodach i nie chciała iść bo ona tu musi spać i poszłam sama :angry: a jutro mieliśmy do zoo pojechać i powiedziałm w złosci że zamist żyrafy to jutro guzik zobaczy a ona " guziiiiik ?? tak ??? " z zdziwieniem że to tez może byc bardzo cieakwe więc juz wolałam wyjść żeby jej nie rozszarpać !!!

Słowiczku pozdrowionka !! i zdrówkaaaa !!!

hasła dzieciaków bomba !! a Oluś jaka spostrzegawczość :-D

oj mamy wesoło mamy:-):-D i ciągle mówi na mnie nie mama tylko Milenka, wieczorem idziemy spać Olek leży w łóżeczku a ja tam jeszcze oczywiście się kręcę, aż Olek na to: "Milenka idź spać bo masz jutro dużo roboty" :szok::szok::szok: albo: "Milenka uspokój się mówię"!!!!:tak:

ale mam dziś mega lenia....a jak to w domu ciagle jest coś do zrobienia, sprzątanie czeka...a mi się nic nie chce! wczoraj byłyśmy we 3 z mojej już "starej pracy" (bo został mi tam jeszcze tylko tydzień wypowiedzenia) na kolacji rocznicowo-pożegnalnej...a za tydzień taka na cały region warszawski, moja niestety pożegnalna, jakoś im bliżej tym coraz bardziej się zaczynam bać a 21 kwietnia zaczynam już szkolenia w nowej firmie:szok:

a powiedzcie mi gdzie kupowałyście łóżka dla dzieciaków, bo ja zaczynam sie rozglądać, ale pamiętam że gdzie u Was jakieś fajne widziałam, chyba u słowiczka i żużaczka, czy to są łężeczka z Ikei? jeśli tak to w jakiej cenie jeśli pamiętacie:-)

Dzień dobry przy sobocie.
Nie mam kiedy ostatnio do Was zaglądać i brakuje mi tego. Ale roboty sporo, znikąd ratunku, znikąd pomocy przy łobuzach, bo teściowie wariują przed ślubem siostry mojego Tomka, a mama ostatnio chora. Dobrze że maluchy zdrowe, bo Tomka powaliła ostatnio ropna angina.
Ale jest światełko w tunelu. Przyjęli mi ich obu do przedszkola i OBY DO WRZEŚNIA!!

o no właśnie chyba o coś takiego mi chodziło, bo wszędzie jak u nas patrzyłam to są takie duże poważne łóżka, albo jakieś sofy rozkładane, które mis sie nie podobają, ale przecież na razie to chyba wystarczy takie. Tak czy tak chyba trzeba sie wybrać do Ikei bo tam pewnie najprędzej coś znajdę.

Majka znowu kasła, miała lekką goraczkę, mam nadzieję że jakoś się to nie rozwinie
zrobiłąm jej dzis syropek z cebuli i widzę że chyba zaraz jej dam, tyle soku puściło

jak wy robicie ten syrop ???

Heja

Zero czasu, w pracy poza biurem, jestem coraz bliżej decyzji o zwolenieniu :sorry2:

Gaga ja jeszcze do tej cebuli dawałam czosnku :tak::tak:

Słowiczku - zdrówka

Dzisiaj pojechaliśmy obejżeć wózki - mieliśmy jechać na spacer ale jak wytszliśmy z domu to okazało się, że pada :baffled:
No i wiem tyle samo co przed. Nasz stary wóżek absolutnie się nie nadaje bo jest za ciężki a ja muszę go znieść po stromych schodach, poza tym w przyszłym roku będę jeździć innym samochodem a on się do niego nie mieśći bez zdejmowania kół:baffled:
No ale wiem, że dalej nic nie wiem :sorry2:

Nono stop chce mi się jeść

Żaneta - no i jak coś wiesz więcej ?

Ale się dzisiaj kobiet w ciąży naoglądałam, litości gdzie my będziemy rodzić :szok:

reklama
Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

Do góry