gaga
uzależniona
nooooooooooooooooooooooo:-):-):-):-):-):-):-):-)Ja chcę! Ja chcę! bo ja was jeszcze nie widziałam:-(zabierzecie mnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooooooooooooooooooooooo:-):-):-):-):-):-):-):-)Ja chcę! Ja chcę! bo ja was jeszcze nie widziałam:-(zabierzecie mnie?
agata Marysia śpi gdzie popadnie i nic jej nie przeszkadza byleby tylko dobiegał do niej hałas robiony przez Bartka.. jak tylko ją wyniosę do sypialni (tak gdzie cisza i spokój) to od razu się budzi.. dopiero po kąpieli zasypia sama w łóżeczku.. tyle, ze nie mam jej gdzie kłaść, bo kanapę okupuje Bartek, więc dziecko koczuje w foteliku (a nie wydaje mi sie to najlepszy pomysł) albo w gondoli na podłodze (no i to też niezbyt), albo na rękach u mamy...
Widzę ,że zachowanie Damianka nie jest jakimś wyjątkiem, trochę mnie to uspakaja,ale kiedy to przejdzie no i jak reagować bo nic nie pomagahej !!!
oj to widzę że tu same fukacze z tych sierpniaczków ! tylko mi to strasznie nie pasi bo ona taka nie była nigdy, owszem miała fochy ale lajtowe ale dzis jak chciałam zamknac drzwi a ona chciała sie bawić to żeby nie wyjść to rzuciła sie na drzwi zębami i zaczeła je ze złości gryźć normalnie brak słow ! albo ryczał dzis dosłownie 35 min i to tak płakała jakby okropna krzywda jej sie stała! normalnie nie wiem co myśleć !! Do tego jeszcze zrobiła sie tak nieusłuchana ze szok, ma dosłownie w dupie co sie do niej mówi i prosi !ani prośba ani groźba !
a Paweł juz dziś nie wytrzymał i dostała w tyłek klapsa i smark mały sie odwraca i strzeliła go też i wrzeszczy Ty bandyto !!!!! Pawłowi ręce opadły
oj spotkalabym sie z wami (pisze teraz o slowiczku i agacie) ale plac willsona to strasznei daleko ode mnie, a kiedy ewentualnie?
co do spotkania wszystkich sierpniowek to ja tez chetna jetem
a ogolnie jestem zalamana ale to moze na zamknietym
syf kila mogila
hej !!!
oj to widzę że tu same fukacze z tych sierpniaczków ! tylko mi to strasznie nie pasi bo ona taka nie była nigdy, owszem miała fochy ale lajtowe ale dzis jak chciałam zamknac drzwi a ona chciała sie bawić to żeby nie wyjść to rzuciła sie na drzwi zębami i zaczeła je ze złości gryźć normalnie brak słow ! albo ryczał dzis dosłownie 35 min i to tak płakała jakby okropna krzywda jej sie stała! normalnie nie wiem co myśleć !! Do tego jeszcze zrobiła sie tak nieusłuchana ze szok, ma dosłownie w dupie co sie do niej mówi i prosi !ani prośba ani groźba !
a Paweł juz dziś nie wytrzymał i dostała w tyłek klapsa i smark mały sie odwraca i strzeliła go też i wrzeszczy Ty bandyto !!!!! Pawłowi ręce opadły
Skaba żebyś wiedziała że sie zastosuje !
nistety to urok moje tesciowej pierwsze powie potem pomyśli o ile w ogole pomyśli !
oj co do spotkanka to ja jak najbardziej !!!!!