reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a ja myslałam że zabawie sie w lizuska i kupie jakis tulipanek w doniczce czy coś mojej teściowej i zapomniałam :baffled:
Potem poszliśmy ze znajomymi do knajpki i z dziećmi i znów jakoś z głowy mi wypadło ...... eeee

:-):-):-):-)

ja do swojej zadzwoniłam, podlizałam się...teściówka zadowolona i pytała kiedy jest dzień synowej???

reklama
hej hej !!!

oj ja też tą zarazę mam @ i jeszcze 3 dni przed czasem mi sie przywlekła :wściekła/y:

Mailen no to jak to moja Liwia mówi " ruchi ruchi ruchiiiii " troszkę sie poruszasz i poleci waga na dół ! poza tym nie kupuj słodyczy to Cie nie bedzie kusić ! powodzenia !!

Słowiczku ogólenie fuji pracuje z tego co wiem na bazie nicona wiec nie jest źle ! ale ja zawsze polecam canona bo z cyfrówki najlepszy ! za duzo o tym aparacie Ci nie powiem bo nie miałam w ręce i nikt ze znajomych nie ma ! ale jak juz myślisz o lustrzance to moze lepiej zainwestowac w canona np 400 ? no zresztą to zależy ile chcecie przeznaczyć !! męzoego nie ma bo on bardziej obcykany w kwestiach sprzętu jak wórci z trasy to go zapytam !
aha Marzenka jakiś tez ma i zadowolona z tego co pisała i nie jest to z tych gornych półek ! tylko ze nam dziewczyna gdzieś sie zgubiła !!

Ja tu sobie pisze a młody w domu rządzi...Niby bawi się w swoim pokoju samochodami...Wchodzę do kuchni i nasłu****ę, ze gdzieś woda leci...a mój synuś zmywarkę właczył...
A w ogóle to zrobił się bardzo ciekawski wszystkiego i broi...Co weźmie do ręki musi zepsuć, rozłożyć na części pierwsze. Klamerki do przypinania bielizny musze chować, bo większość już rozłożona...tablica do pisania była już rozkręcona, Gaby kuchnia rozłożona, samochody jego też...z komputerem też wie co i jak, ostatnio nawet kable przełączał u Gaby w pokoju...chyba ma to po tatusiu i po dziadku. Dziadek jak był mały to głośnik rozłożył na części bo chciał sprawdzić gdzie są schowani ludzie, którzy tam mówią...Tatuś też niezły gagatek był...ale to już inne historie...Także niedaleko pada jabłko od jabłoni...

Melduję się i ja. Postanowiłam częściej do Was zaglądać. Dogadałam się z sąsiadką, która ma dwójkę dzieci, i od wczoraj zaprowadzam na trochę Marka do niej. Tym oto sposobem mam chwilę na złapanie oddechu. Wczoraj po czterech godzinach mały ryczał, że go zabieram do domu :-)

A do teściowej z życzeniami wczoraj dzwoniłam i baaardzo się z tego powodu cieszyła.
Mailen - olej ciotkę. Lepiej być ciut przy kości i zadowolonym z życia niż sestresowanym, chudzielcem myślącym obsesyjnie o wadze i kaloriach. Na aerobik idź dla zdrowia, a ciotką się nie przejmuj.

O, Skaba urodziła. GRATULACJE.
Agata - miłego wypoczynku w Pradze. Jakoś lubię to miasto. My będziemy tam na początku maja, a póki co w sobotę wybieramy się do Berlina. Nie mogę się doczekać.

Gaga - zapytaj lekarza, z głową lepiej uważać. Trzymam kciuki, żeby to nic nie było. I dużo zdrówka dla dziadka.

Pije któraś kawę ze mną?

Słowiczku ogólenie fuji pracuje z tego co wiem na bazie nicona wiec nie jest źle ! ale ja zawsze polecam canona bo z cyfrówki najlepszy ! za duzo o tym aparacie Ci nie powiem bo nie miałam w ręce i nikt ze znajomych nie ma ! ale jak juz myślisz o lustrzance to moze lepiej zainwestowac w canona np 400 ? no zresztą to zależy ile chcecie przeznaczyć !! męzoego nie ma bo on bardziej obcykany w kwestiach sprzętu jak wórci z trasy to go zapytam !
aha Marzenka jakiś tez ma i zadowolona z tego co pisała i nie jest to z tych gornych półek ! tylko ze nam dziewczyna gdzieś sie zgubiła !!

na lustrzankę to mnie jeszcze nie stać...najpierw muszę się nauczyć obsługi tego co mam i chyba na kurs jakiś foto muszę iść. Nie wiedziałam, że fotorgafia jest taką trudną sztuką...;-) Im więcej czytam i ćwiczę tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że do tej pory było to tylko zwykłe pstrykanie...
No własnie, gdzie ta Marzena?
Nie mówię już nic o reszcie dziewczyn????

heheheh Słowiczku Ty juz masz ten aparta !! w takim razie nieakutalne ! bo teraz na galerii zdj Łukiego oblukałam

wiesz co Słowiczku zauważyłam zaraz że zmieniłaś w końcu aparta bo to co miałas wczesniej to chyba aparatem nazwać nie mozna :zawstydzona/y: A teraz Twoje zdj bardzo fajne !! oj to wyżyjesz sie jak będzie ładna pogoda na dworze !! a + duzy że robisz przy zastanym świetle !
A cóz tak Cie wzieło na foto ???

reklama
staram się unikać flesza to fakt. Już o tym doczytałam i poradzili mi, że tak lepiej...
Staram się tez ustawiac wszystko manualnie, łącznie z przesłoną, migawką, ostrością...( ale takich zdjęć jeszcze nie wrzucałam, tamte to na automacie...)

Tamten aparat to rzeczywiście nie aparat:tak::tak::tak:

a co mnie wzięło? Chyba zawsze marzyłam, aby mieć sprzęcik, ale nie było mnie stać...teraz ten aparat dostałam w prezencie i zaczynam przygodę z foto...
Statyw też już mam i faktycznie czekam na pogodę i ruszam w plener.

Do góry