reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja się melduje.....czytam ale nie mam siły ani weny pisać.....jestem załamana szkoła!!!!!:dry::-:)zawstydzona/y::wściekła/y:

reklama
ja tez po śniadanku- pieczywko Vasa z ogórkiem, bo wczoraj, żeby złych wiadomości było mało, to ''życzliwa" ciocia strwierdziła, że chyba mi się przytyło i że jak na tak młodą dziewczynę to....za "dobrze" wyglądam....a ch.... jej do tego!!!!!!!!!! oj mówię Wam dół na całej linii........:baffled:

Mailen głowa do góry...chudość wychodzi z mody...:tak::tak::tak::tak:A ciotce też coś trzebabyło walnąć....

Dziś składam wniosek o przyjęcie Łukasza do przedszkola. Trzymajcie kciuki aby go przyjęto. Wiecie...rączka...wiocha...

Agata a kiedy wyjazd??

Cześć dziewczynki
Wiosna przyszła, roboty trochę sie nawarstwiło... Albo łazimy z Markiem na spacery, albo upycham go u kogoś i nadrabiam zaległości. Nie mogę się doczekać, kiedy oddam go do przedszkola (wyrodna matka ze mnie?).

Gaga - nie otwierają mi się strony z Twoich linków :(

słowiczku trzymamy kciuki....a kiedy będzie wiadomo????

agata jaki wyjazd....bo chyba coś przegapiłam....:confused:

a jak nasza Skaba z Marysią...są już w domku???? bo nasz robokop Arabella to chyba już na drugi dzień się meldowała :-D

to udanej podróży i miłego wypoczynku/zwiedzania...

słowiczku trzymamy kciuki....a kiedy będzie wiadomo????

a jak nasza Skaba z Marysią...są już w domku???? bo nasz robokop Arabella to chyba już na drugi dzień się meldowała :-D
Wiadomo będzie w połowie kwietnia.

A z tego co wyczytałam to Skaba jeszcze w szpitalu, bo maluda ma żółtaczkę i naświetlają...

reklama
A gdzie się podziała Evelinka :confused:

MIałam nie jeść obiadu bo po śniadanku doprawiłam się mleczkiem skondensowanym a tu co głód :-p

Z tym zwiedzaniem to tak sobie bo Maria nadal ostro kaszle a i ja do końca nie jestem zdrowa, biorę ze sobą całą aptekę :baffled: Tyle, że będziemy w super hotelu, nie będę musiała gotować i sprzątać :cool2:

Mailen - jedziemy do Pragi, D. na szkolenie a my razem z nim.

Mam taką cichą nadzieję, że szefowa D. sama zaproponuje aby niania, która jedzie razem z nią i jej synkiem, który jest kilka miesięcy starszt zaopiekowała się również Marysią bo D. w ciągu dnia na szkoleniu a wieczorem ma zaplanowane kolacje :-p

Do góry