reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga, Justyna :elvis::elvis::elvis:

A wiecie komu teraz lepiej przekazać kaskę z podatku, Malwinka chyba właśnie jest w stanach a na ten cel były zbierane pieniądze.:confused: To może teraz przekazać je małej Zosi :confused:

A pan elektryk chyba wczoraj zrozumiał, że nie przepadam za nim :-p jego teorie na temat alarmu oczywiście się nie sprawdziły co ciekawe nie potwierdził nam ich facet, którego on sam nam polecił :-p:-D Wyszło na moje :cool2:
Z innymi faetami dogaduję się bez problemu a tym gościem nie mogę :baffled:

reklama
Jaka Zosia, jakie aukcje? ja nic nie wiem o co chodzi?

To dwie małe dziewczynki, które urodziły się z poważnymi wadami serca i m.in. dzięki rodzice zbierają pieniądze ale przede wszystkim codziennie przekazują informacje o stanie ich zdrowia.

Gaga wstawiała linki do wątków na forum może jeszcze raz wstawi bo ja wtedy weszłam przez te linki i trochę poczytalam. MOże można je znaleść w dziale niemowlaki.

Musze sobie załatwić zwolnienie na tydzień kurcze przyszłam do pracy późno to już nie mogę wyjść wcześniej. :sorry2: Jechać z Mery po prostu mi się nie chce :dry: może niania zostanie :confused:

Żużaczku dokładnie tylko nie każdego stać żeby wyskoczyć z kasy ot tak ! a czasem plącze sie po domu jakies cuś !! Ja akurat mogłam sobie pozwolić na to aby pomóc ale są tacy którzy sami liczą grosz każdy ! a swoją drogą tu nawet te 20 zł jest coś warte ! bo 10 takich aukcji i jest :-)

Agatka nie wiem czy na Zosie można ten 1 % bo ona nie jest jeszcze oficjalnie niczyją podopieczną bo fundacja bb dopiero rusza ( Gaga jak cos źle pisze to mnie popraw ) a ten 1 % tak na prywatną osobę nie mozna ! A Malwinka jeszcze nie wiadomo czy bedzie czy nie będzie operowana bo dopiero na dniach idą na badania !!

już mówię co i jak
zakładamy stowarzyszenie, mam nadzieje że na dniach, no do końca miesiąca będzie już wszystko prawnie dograne
Malwinką opiekuję się Fundacja Polsad i tam mo.żna przekazać 1% podatku, na Zosię nie można
Na razie ruszaja aukcje allegro, nawet takie za złotówkę, musimy mieć prawnie wszystko załatwione żeby wpłacac kasję na konto, a przez aukcję chyba można
tutaj jest szablin do aukcji, ja się tym zajmuję i jeszcze dwie dziewczyny, a szablon sama stworzyłąm :-)
do aukcji
a tutaj robię stronkę Zosi

Obiad zjadłam i nie mogę wysiedzieć w tej pracy.:zawstydzona/y:

Czyli 1% dla Malwinki a kasa dla Zosi jak będzie fundacja, która będzie miała konto i mogła przyjmować kasę od osób prywatnych.

Mam do zrobienia jakieś prezentacje tylko jakoś mi się nie chce. Mówić o tym zwolnieniu, czy nie mówić :confused:

Justyna bo ja taki robaczek jestem....;-);-):-D:-D

Malwinka już ma od nas 1%.
A odnośnie fundacji, z początku nie wierzyłam, ze to będzie możliwe...ale im więcej się dzieje tym jest realniej. :tak::tak:I tu też trzeba pomóc..
Próbuję pisać to, na co się zgłosiłam...ale weny mi brak...już miałam sporo napisane a młody mi się dobrał do kompa i nieopatrznie pokasował kilka plików w tym ten mój artykuł...a wiecie jak się pisze po raz drugi....

Mam zadanie domowe z przedszkola. Z dziecięciem zrobić palmę wielkanocną.
Macie pomysły???Suszków nie mam, bazie skombinuję. Ale co dalej???

A w piątek warsztaty w przedszkolu z rodzicami. Będziemy robić ozdoby świąteczne.

A wiecie, ze u mnie na wsi w marcu zaczynają się zajęcia dla maluchów takich jak Łuki. Nazywa się to Mała akademia rozwoju maluchów. Ciekawe...niedługo będzie zebranie organizacyjne to się więcej dowiem...wiem tylko, ze koszt to 20-25PLN.

uuuu Słowiczku faktycznie robaczek włazidełek bo że dokopiesz się do wątku Maji który jest tak zakopany to nie podejzewałam :-D

A te zajęcia to może byc fajna sprawa !! Gaga Majcia jeszcze chodzi ???

a ja mam @ i nic mi sie nie chce !! musze przygotować męza na targi i na razie wszystko surowe a tu czas umyka !!! dobrze że chociaż plakat mój brat zrobił bo bym z ręką w nocniku ..... ale leń

uuuu Słowiczku faktycznie robaczek włazidełek bo że dokopiesz się do wątku Maji który jest tak zakopany to nie podejzewałam :-D
Akurat ten watek śledziłam od poczatku jak pojawił sie na niemowlakach:-) miałam w subskrybcjach, nawet jak go przeniesiono nie było problemu:tak:

A poza tym, to co tu się dzieje????
Żużaczku chyba musimy jakies porządki tutaj zrobić? Przywołac kolezanki do pionu???

reklama
Heja

Ja na zwolnieniu, kawka bezkofeinowa jest :tak::tak:
Po pobraniu krwi a przed pakowaniem na wyjazd.

Słowiczku - ale masz zajęć zleconych z przedszkola :-D

My cały czas nie wiemy co robimy z przedszkolem a dzisiaj musimy dać znać :baffled:

Kurcze zjadłam śniadanie a nie czuję się specjalnie najedzona :sorry2:

Do góry