reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Czy macie może przepis na jakis fajny kremogen bez mleka którym mogła bym przełozyć biszkopt?? najchetniej jakieś coś z jabłek - tylko w stałej konsystencji:tak:. Ale może byc i inne cudo. Siostra z rodzina się zwala na 3 dni i muszę ją czyms olsnic (szczególnie jej mena którego serdecznie nie znoszę - typowy szowinistyczny samiec):baffled:
Witek jeszcze zaflukany ale Bogu dzięki kaszel mniejszy.
Zdrowia chorowikom i wracam do yayec.

zuzaczku mam :-)
dla mnie pychotka
budyń śmietankowy sztuk dwie
puszki mandarynek sztuk dwie
sok z mandarynek (hortex)
nasącz porządnie biszkopt sokiem, ułóż mandarynki, oba budynie rozpuść w całym soku mandarynkowym z obu puszek, w garnku zagotuj 1 i 3/4 szklanki soku mandarynkowego, wlej rozpuszczony budyń, dobrze wymieszaj i kładź ciepłę na biszkopt, palce lizać

gaga super!! dzięki wielkie. tylko czy ja na tym zadupiu gdzie psy ogonami szczekają kupię sok mandarynkowy?????

Heja

Siedzę w piżamie :cool2:
Rany muszę się wziąć za siebie :-p

Gaga - krewetki, wy hodujecie inni zjadają fuj.

My z Marysia wychodziliśmy nawet jak kaszlała, ona sama jak za długo siedzi w domu to wariuje, nie mówiąc o nas :sorry2:

Brzuch mi rośnie, wczoraj nie mogłam dopiąć się w bluzkę, ciekawe dlaczego :-p

wiesz agata jeszcze już brzuchol urośnie :-)
a co do krewetek to jedna ma chyba zaburzenia jakieś, wczoraj jak K podniósł klapę akwarium żeby wyjąć jakiegos listka ta cholera wyskoczyła, durna jakaś ta krewetka:sorry2:

reklama
Brzuch mi rośnie, wczoraj nie mogłam dopiąć się w bluzkę, ciekawe dlaczego :-p

stawiam na to, że cię duma rozpiera:-D:-D. może byście do nas wskoczyli jeszcze zanim się nie rozsypiesz?? Wczesną wiosenką np??

Wogóle to mogły byscie się sierpniówki ruszyć i mnie nawiedzić. :baffled::cool2::tak::tak: a nie tylko siedziecie w domu i chorujecie z nudów

Do góry