reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Powiedzcie mi , czy któreś z Waszych Maluchów sklada stópki przy chodzeniu paluszkami do środka?? Bo Alicja tak chodzi i zaczynam się martwić. Byliśmy u ortopedy ale on stwierdził nie robiąć im nawet USG że narazie nic nie da się z tym zrobić.

Lecę sprzątać.

Marta, moja Misiunia ma stopy płasko-koślawe. Chodzimy na rehabilitacje (stymulacje) i mamy ćwiczyć w domu, co oczywiście nam się nie udaje. Lekarze mówią, że tylko ćwiczeniami można to skorygować, a że Młoda jest jeszcze mała i nie chce ćwiczyć to musimy poczekać, żeby było widać poprawę

reklama
Wczoraj napisałam posta i przerwało mi połączenie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Znowu mi jest niedobrze :-:)-:)-(

Marta - fajnie że się odzywasz, no i cieszę się, że zdecydowaliście się na wyjazd bez dziewczynek :tak::tak::tak::tak:

Nenar - zdrówka dla Marty :tak::tak::tak: A jak opieka lekarska zadowolona jesteś :confused:

Marysia je telegrzanki :sorry2:

cześć!
Ja już wczoraj pozbyłam się gości ale jeszcze dochodzę do siebie...ze zmęczenia...
Ciężko było - 4 dzieci...tajfuny, krzykacze, marudy i wyjce...
W walentynki byłam sama ze szwagierką i dzieciakami. Mąż wyjechał sobie na pepiczkowe piczki.
Z tej okazji, ze byłyśmy same wieczorkiem obaliłyśmy półliterka wódki. Nawet dobrze się czułam na drugi dzień...A wieczorkiem byłam już z mężem na koncercie.
To tak w skórcie jak przeżyłam tydzień.
Poznadrabiam później, bo właśnie mężuś wrócił z pracy.
Buziaczki...

Marta przy Bogusiu (jedna nogę krzywo stawiał) ortopeda na mnie nakrzyczał, ze czemu tak późno przyszłam... Oczywiscie już nie pomógł. Za to pomógł kręgarz (okazało sie, ze Bogucha miał cos z kręgosłupem i dla tego tak noge krzywił. Wystarczyła jedna wizyta i od wielu lat jest oki.

A moje dzieci mam ochote zamordować...krew mnie zalewa. Co za masakratory.

Arabella
DSC06566.JPG

DSC06567.JPG

witam

hej hej marta:-D

gaga fajny dzionek:tak:

mailen a u nas jakies zapisy przez internet:confused:

ale wszystko bedzie wiadomo po feriach, juz jestem w stresie:-p

u nas dziewczyny zaglucone, szczegolnie Helen, maskara

mam nadzieje ze Hania sie wykuruje niedlugo przeciez jada do Szczyrku

pozdr

Heja

Serwuję kawkę bezkofeinową :-p

Marta - Marysia też czasami kurczy paluszki albo chodzi na palcach ale jakoś tym się nie przejęłam bo myślałam, że to taki etap ćwiczenia stópek :zawstydzona/y::-p
Jeden ortopeda pewnie powie, że trzeba ćwiczyć a inny, żeby dać dziecku spokój i poczekać.

Słowiczku - no to niezła imprezka była :-D

I od dzisiaj znowu mam nianię. W czwartek do pracy i powinnam jakoś dobrze wykorzystać ten czas. Hmmmmmmmm czy wylegiwanie się w łóżku będzie odpowiednio dobrym wykorzytsaniem czasu.:-p:cool2:

Nie mam pomysłu na obiad :baffled: ale go nie kupię ;-)

Hejo połikendzikowo witam.:-)
U nas z znów sypie i pizga ,na nowo zimowo sie robi
Do Du.. z taką pogodą,a ja już chciałam wiosny.
Marta dobrze że to tylko badania sprawdzające.
A co do stawiania stópek nie pomoge u nas jest o.k.
Agata czyli sie zaczyna.......samopoczucie ciażowe?
Oby szybko przeszło:tak: no i cola moze pomoże?
Słowiczek już sie pozbył gości ,to moze teraz do nas zagosci:-);-)
Żużaczku a co ty tak na tych swoich urwisków taka wnerwiona,
Musieli nieźle nabroić ,że chcesz sie uciec do ostateczności:-D

reklama
U nas zapisy do przedszkola od 15 marca.
Mam nadzieje że rodzenstwo dzieciaków ,które juz chodzi do przedszkola ma pierwszenstwo.
Też sie stresuje,a do tego nie wiem czy Julia do starszaków nie pójdzie już do szkoły ,bo ostatnio zaistniała taka obcja.:wściekła/y::no:

Do góry