reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hejka.
Arabella ja myśle ,ze z tą trójką chłopaków nie wszystko starcone:-),Urobisz mezusia i będą ;-):-),bo przecież już marzysz o dzidziolku.A co do wysiedzenia na spektaklu,można spróbować i sie przekonać.My ostatnio w kinie byliśmy i mały lepiej sie zachowywał przez bite 90 min niż Julia.
Nenar mam nadzieje ,że z dzieciakami to nic poważnego nie było.Zdrówka życze.
A co do spania Badiska to on do tej pory też zasypiał sam w swoim łóziu,a teraz przez ten złamany obojczyk takie cyrki odstawia.
Żuzaczku fiu fiu,ale fota:szok: łał...i jaka tajemnicza,pozostawia wiele do myślenia.....;-)Fajowska wizytówa.

reklama
O prosze marcia zmotywowana,i zaczeła pisać.
Margarita obiecałą ,że sie dzis odezwie i nic.
Gaga jeszcze Evelinke musisz wywołac ,
bo tez jakoś tak dawno nie pisała.
gaga no to macie fajnie z wczasami,my jak zwykle Mazury ,ale nadal chaty nie mamy:-(A w jakim okresie wyjazd???

Oj dziewczyny jestem dzis wypalona,(byłam z młodym u ortopedy)
i mega WQRwiona na służbe zdrowia,ja z dzieckiem jedna jedyna z takim małym bo reszta to ludzie po 50 i siedziałam z nim 2 h .
Normalnie szlag mnie trafia.:wściekła/y:Byłam zarejestrowana na 11 a weszłąm o 13:wściekła/y::wściekła/y:
Mały głodny i śpiacy.:angry::angry:Brak mi słow..........
Dobra ide dzieciarnie połozyć lulać.

Bibi, ja byłam w październiku u kardiologa z dziewczynkami i też siedziałam 2 godziny w kolejce bo wstrętne babska nie chcialy mnie wpucić w kolejkę.
Ale jak widzę codziennie w pracy kolejki do informacji emerytalno-rentowej to czasami wymiękam. Tam sami tacy po 50-tce i wiecznie im się spieszy. Wiecznie się wściekają że musza stać w kolejkach bo przeciez im się spieszy. Tylko zawsze się zastanawiamy dokąd:baffled:

Atol, a co do bicia się dziewczynek to nastaw się na to, że to może się zdarzać. U nas to juz się przyzywczailiśmy. Niestety bójki u nas są częste. Szczegolnie drapania. Kiedyś to wstydziłam się pójść z Anią do lekarza, taka była podrapana. Trzy wielkie krechy przez buzię. I nie wiemy skąd im to przychodzi do glowy. Ale jest tak, że to jest moment, bo jedna ma taką zabawkę a druga ją chciała. Ostatnio jest trochę lepiej,ale kłótnie sa na porządku dziennym. Jednego dnia będa sie ściskac i całować. I mówić kocham cie siostrzyczko, a na drugi dzień się pobiją. Jak sobie pomyślę, że chcialam dwóch chłopców to nie wiem co by się działo.:szok::szok::szok:

A ja całą noc nie spałam, Marta ma anginę i prawie 40 stopni gorączki. Teraz jest na antybiotyku i mam nadzieję że będzie lepiej. Jestem padnięta ...

nenar zdrówka
marta wklej jakies zdjęcia do galeryjki
a mohery się spieszą:
do lekarza/do kościoła/pozajmować miejsce w tramwajach/pogderać w sklepie/postać w oknie i wszystkich obserwować/do sąsiadek na ploty*
*niepotrzebne skreślić

kurcze mam roboty na łikendzik, zła jestem, nigdy chyba nie będzie tak że wrócę do domu i o pracy nie będe myśleć :crazy:

I ja jeszcze tu dziś do was lukam przed udaniem sie spać
Nenar trzymaj sie i niech Martusia szybko zdrowieje.:elvis::elvis::elvis:Obyscie miały spokojną nocke.
Marta a co jest dziewczykom:-( że do kardiologa chodzisz???
Troszke mnie z tym zmartwiłaś,ale mam nadzieję że to badania jakieś sprawdzające.????

reklama
A co do tych geriawitów to koszmar.
Ale lekarz też jest dupek,niby ma podejście do dzieci i ogólnie git ....ale....
pielegniarki mu mówiły zeby poza kolejka przyjął bo małe dziecko i wogóle to on NIE !!!
Tylko że wszyscy za kolejnością:no::wściekła/y:
Ale znajome baby to mogły poza kolejnością a dziecko to nie.:wściekła/y:(może zajome by sie popłakały jak musiałyby w kolejce czekac???)
Ale mi ciśnienie podniósł:angry::angry:
A ostatnio go tak pochwaliłam :tak:,to sie los zemścił.
Może jak sie teraz na niego poużalam to za 2 tyg. nie bede tyle czekać.:laugh2:Ale mam popożne życzenie.:-D

Do góry