reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
od kiedy siusia na nocnik za nic w świecie nie chce robić kupki, biega strasznie pobudzona, nie chce zmienic pieluszki (tak jak teraz,) za chiny nie chce usiaść na nocnik..
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale wydaje mi sie że powinniście na jakiś czas dać jej spokój z nocnikiem.Może jeszcze nie dorosła???? cdn......

CDN......
Pamietam jak Badiś pierwszy raz strzelił kupe do nocnika to był taki wystraszony:szok:co mu w tyłku siedziało, że nawet chciał brac do rączki:-p:szok::szok:

kończe ten swój monolog i ide plukać dupke.:tak:
Jutro jedziemy odwiedzić 3 miesiecznego Mikołajka.Aż wstyd jedziemy do niego pierwszy raz.:zawstydzona/y:
no to dobranocka.

nie mam pomyslu co na ta imprezke zrobic, dziewczyny co robilyscie, co robicie (w sensie jedzeniowym)
tort, serniek, grill (szaszłyki i kiełbachy), mama upichciła kapuchę, zrobiłyśmy sałatkę, płyta zimna (ma być impra na dworze, mam nadzieję, ze pogoda dopisze) - to już dzisiaj...

Agata eh te Darki. Mój też jak kupa wcześniej w pampku była to mnie zaraz wołał, i do mycia nocnika też mnie woła.... :no::wściekła/y::confused2:

bibi21 niezła reakcja Badisia na kupę w nocniku :-D:-D:-D:-D

Pa

reklama
Do góry