reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
agata jakbys zgadła. Robi sobie twierdze, domki, wigwamy, włazi do nich, pelza pod nimi. I zawsze jest kupa huku jak któreś zabieram do napełnienia. Musze zawczasu posklejac nastepne, żeby zawsze miał przynajmniej 3-4 puste.:baffled:

a co do pakowania....samych flaszek wyszło nam 3 wielkie kartony....alkoholizm mi grozi....

Żużaczku a kto to będzie nosił z 4 piętra???
A cyfra chyba OK.
Wzięliśmy w promocji pakiet rozbudowany...w ch.. programów, których nie oglądamy...w tym miesiącu przechodzimy na tematyczny... jest tam Minimini i to najważniejsze + programy, które oglądamy.
Jedyny minus Cyfry to to, że nie ma Polsatu. Ale to załatwiliśmy drugą anteną szerokopasmową.

słowiczku wynajeliśmy firme przeprowadzkowa z dwoma samochodami i dźwigiem. Bo wszystkie meble są nasze. nie dali byśmy rady sami.:szok:

A co to jest pakiet tematyczny??

Właśnie weszłam na stronę cyfry ale nie znalazłam pakietu tematycznego Ale na pewno ma mniej programów od tych innych komfortowych, prastiżowych a więcej od podstawowego.
Na tematycznym nie ma HBO i innych filmowych kanałów.

własnie, ja tez na stronie cyfry nie znalazłam - dla tego pytałam. Bogucha dziekuje za animowany torcik!! Smetne ma urodziny, bo nawet ciacha musiałam zamówic (nie mialam kiedy upiec) a gosci nie ma gdzie zaprosić. U dziadków pobalujemy troche i znów do kartonów wracam....:baffled:

Żużaczku, współczuję tych kartonów, ale i zazdroszczę takiego domu. Jak to wreszcie opanujesz to będzie super!
Wizytę u kardiologa mamy ... 9 stycznia! Zaraz zaczynam poszukiwania jakiegoś sensownego specjalisty i pójdziemy prywatnie.
Siedzimy u mojej mamy (na szczęście chodzi do pracy więc męczę się tylko wieczorami!), przyszedł mój brat, kory przepada za Misią i ją zabawia, a ja mam luzy:tak:

Arabella mojej kolezanki córcia ma dokladnie to samo. tylko, że teraz to juz pannica 10cio letnia:tak::tak::-D. W niczym nie przeszkadzała jej ta wada a dwa lata temu kolezanka usłyszała, ze juz nawet na kontrol nie musi chodzic, bo sie wszystko wyprostowało. Wczesniej tylko raz na pół roku miała wizyty u kardiologa (kontrolne).
A jak tylko urodziła to takiego szumu narobili, ze hej. Dopiero jakis stary profesor ja uspokoił, ze to bardzo częste przypadki i wszystko "jest w normie".;-):tak:

Dziżas ale leje :szok::angry: a ja chciałam z dzieckiem na plac zabaw pójść :angry::angry:

Żużaczku - firma z dźwigiem :szok::szok:.
U nas było inaczej - przyszedł facet my pokazaliśmy co zabieramy (tj wszystko :-p) i on sam sobie wszystko policzył - jaki samochód i ile osób. Przyjechało kilku facetów i zapakowali caluteńki samochód. Od nich dostaliśmy kartony i takie fajne pudła, żeby można było w nich powiesić ubrania na wieszakach. Potem wszystko pownosili (co trzeba było to i po schodach na 11 piętro) i koło 16 już ich nie było.
A rozpakowywanie - moi rodzice od świat Bożego Narodzenia jeszcze wszystkieo nie ropakowali:-D, ja ponieważ nie miałam wyjścia wszystko w sobotę i niedzielę, razem ze sprzątaniem :baffled:

reklama
Agata no, u nas dokładnie tak samo. Tylko kartony nie firmowe a zwykłe (ale to tez oni nam dali). Z wieszaków też nie musimy nic zdejmować. A winda towarowa dla ułatwienia, żeby po schodach nie nosić, tylko wsio przez balkon. :tak::tak:

Do góry