reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam
anecik u nas postępów nocnikowych też brak. na razie odpuszczam
a z tymi książeczkami jestem pod wrażeniem:shocked2: . u nas na topie jest kończenie piosenek hity : ,,panie janie " oraz ,,stary niedźwiedź mocno śpi" ;-)
mój terrorysta juz spi . a ja znikam szykować sie do pracki na jutro :no:oj ciezko po 3 tyg. leżenie sie zmobilizować:cool2:

reklama
Hej

Ja kupiłam w sumie z 15 mar majtek więc jak nie chce mi się prać to na drugi dzień mam :cool2: Ale fakt z majtkami był mega problem i kupiłam dopiero na bazarku.:tak::tak:

Byliśmy dzisiaj na Harym Poterze - fajnie było :cool2::cool2:

justyna - my też będziemy świętować w niedzielę :tak::tak:, ale wieczorkiem może wychylimy kieliszeczek szampana za nasze dzieciaki :-):-p

hej
ja po wczorajszym weselu dziś pół żywa, poczytałam co u Was i chyba uciekam spać, nadrabiać nie przespaną noc;-):tak::-)

mam nadzieję że do jutra
buziaczki papa

u nas dzis pierwsza kupa na nocnik, dwie kolejne w pampka

ale zawsze jakis postep

albo podstep, bo rano nie chcialo mi sie wstawac, a Hnai przyszl i mowi wstawaj, wstawaj, ja na to jeszcze nie, a ona kupe robie

wiec wystrzelilam z lozka jak strzala i stad ta kupa w nocnik:-D

nie wiem czy pislam Hania ma faze na shreka, oglada co najmniej raz dziennie i teksty powtarza "krocz paczku, krocz", albo przezywa "uciekaj shrek, uciekaj" i takie tam

niejadkiem tez sie zrobila straszliwym, jedynie przy tym shreku uda mi sie cos jej wcisnac

co jeszcze chcialam to zapomnialam\

mailen napisz cos wiecje o tym weselu

atol - jak woła sama to juz wielki sukces ja musze sie co minute dopytywac i zawsze słyszę ze nie chce nic .a za chwile wszystko ląduje na dywanie , panelach , kanapie :wściekła/y:do tego pogoda zupełnie nie sprzyja . zimno i deszczowo.

co do kupienia majteczek u nas też nie było prosto. zbawienny okazał sie sklepik osiedlowy . reszta szkoda gadać albo mikruski jak dla niemowlaczków albo wielkie galoty jak dla mnie :-p

tośmy potapetowali, jutro obrona a ja nawet nie pierdłam nad pracą żenadaaaaaaaa

co do odpampersowywania to u nas nijak, przez remont, niby kupę wołała, a dziś poszłą w pieluchę, jak ją posadzimy na nocniku to sika, ale też nie zawsze, jak pilnuję to pielucha sucha, ale dziś teściowa nie pilnowałą, a my kłądliśmy tapety :dry:
mailen no to fajnie że fajnie
ja własnie piffo obalam i takam trochę ten, bo niewiele jadła a do tego zmęczona jeste
ide paaaaaaaaaaaaaa

ejjjjjjjjjjj no własnie trzymac kciuki jutro najlepiej od 11-13 bo nie wiem kiedy będę się bronic :-)

reklama
Witam
U nas z siusianiem spoko juz na dzien do spania nawet bez pampka jeszcze tylko na noc ale to już chyba też kwestia tygodnia może dwuch nie pospieszam bo nie chce mi się prać pościeli codziennie jak osika nawet na zakupy no w dzien wcale nie nosi pampka
co do gadania to gadula z niej straszna a powtarza wszystko

Dzisiaj bylismy nad wodą wybawiła się laska i śpi
co do jedzenia to tez niejadek ale zwalam na gorąco no i na 5 bo rosną 1 juz sie przebiła i 3 w natarciu u Amelki jak zwykle nie pojedynczo tylko wszystkie na raz

od jutra zaczyna mi się meksyk przyjeżdza K siostra z mężem i dziećmi z Hiszpanii dobrze że K na wolnym i t chyba caly sierpien a napewno do 15 w czwartek w nocy poparzył sobie ręke całą dłoń prawą w pracy buu no i od tamtej pory na wolnym potem postój maja więc mam trochę go do wykorzystania
Co do urodzinek to u nas tez pora zacząć przygotowania w sobote imprezka i oby była pogoda

Do góry