reklama
Ż
żużaczek
Gość
atol niestety tak. metabolizm moze się zmieniac całe zycie. Na mleko uczulenie wyglada najczęściej jak sucha, liszajowata skóra.
A nie zmianialas jej płynów do kapieli, pościeli, proszków, ubranek...etc. Przepraszam, jak pytam po kims, ale nie udało mi sie wszystkiego doczytac
A nie zmianialas jej płynów do kapieli, pościeli, proszków, ubranek...etc. Przepraszam, jak pytam po kims, ale nie udało mi sie wszystkiego doczytac
Ż
żużaczek
Gość
atol w niektórych wiekszych osrodkach diagnostycznych (u nas w woj. stacji krwiodawstwa) jest mozliwość zbadania przyczyny alergii z próbki krwi (jakos to sie genetycznie bada). To jest metoda, ktora mozna stosowac u takich małych dzieciejków. Bo testy skórne to dopiero po 3 roku życia.
Ja bym dała sobie na luz z masciami i spróbowała poczciwego krochmalu.
Ja bym dała sobie na luz z masciami i spróbowała poczciwego krochmalu.
Ż
żużaczek
Gość
Atol no widzisz, nie wiedziałam, ze próbowałas krochmalu. Efekty powinny byc po 3-4 kąpielach:-(, ale jesli alergen jest cały czas podawany no to nie pomogą. Może sprobuj mleko zmienić? Witek pije Bebilon pepti 2 - wlaśnie dla alergików.
atol
Fanka BB :)
no wlasnie we wtorek ide do dermatologa na poczatek, zobaczymy co powie
moze do alergologa tez sie wybiore i moze mi da namiary na te testy, wtedy zmienie mleko
nie chce sama zmieniac, tym bardziej ze bebilon pepti na rp ma znizke
przeraza mnie to troche bo hania nie miala takich problemow
moze do alergologa tez sie wybiore i moze mi da namiary na te testy, wtedy zmienie mleko
nie chce sama zmieniac, tym bardziej ze bebilon pepti na rp ma znizke
przeraza mnie to troche bo hania nie miala takich problemow
agata806
Fan(ka)
Ostatni raz posmarowałam Marysię, teraz został już tylko Zyrtek i czekam jeszcze 5 dni a jak wysypka nie zejdzie to znowu do lekarza.:-( Nie daje soku, pomidorów i orzechów. Marysia codziennie ich się domaga :-(
Atol - dzięki, tak myślałam z tą maścią. Jeszcze zainwestuję w oliatum bo szczerze mówiąc w krochmalu nie chce mi się robić.
Atol - dzięki, tak myślałam z tą maścią. Jeszcze zainwestuję w oliatum bo szczerze mówiąc w krochmalu nie chce mi się robić.
reklama