reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Eeeeeeee tam nie chce mi się z nim gadać na tematy wychowawcze :baffled::baffled::baffled: Wiem, że trzeba.
Chyba jest tak, że jak jesteśmy we dwoje to Marysia odreagowuje czas, kiedy nas nie ma bo jak jestem z nią sama to ataki histerii oczywiście są ale łatwo przechodzą, jeżeli takie coś może łatwo przejść:eek:.
Jedno wiem, jeżeli pokażę że konsekwencja działa to on to zrozumie - krok pierwszy samodzielne zasypianie Marysi jak zasypia ze mną. Jak on będzie musiał usypiać a ja nie to zobaczy :-p:-p:-p

reklama
Słowiczku - jak tam Łukasz ????? Przeszły problemy o których pisałaś???

Justyna - a to uczulenie to jeszcze jest??? Może zobaczyłby je inny lekarz. ?????
Dobrze, że już po chorobie ale szkoda, że nie wiadomo tak naprawdę co to było.:sick:

dokladnie jak sam zobaczy jak latwo dwulatke (prawie) do czegos sklonic to mze cie zrozumie

Hanka dzis mega niegrzeczna, szalu mozna dostac

a z Helen ide do dermatologa we wtorek bo juz miesiac ma takie suche plamy na skorze i nic nie pomaga, ani oilatum, ani emolium, ani kapiel w krochmalu, ani w wodzie po pierogach:-p

juz sama nie wiem

hej !!

Agata no wlasnie taka nie wiedza najgorasza ale ta lekarka u której byłam ma specjalizacje z alergii i jest dodatkowo specjalista chorób dziecięcych :eek: i nie stwierdziła aby to mogłobyć uczulenie, szkoda ze na kontroli nie zapytalam ale wtedy na to nie wpadłam, ale wiesz jacy Ci lekarze są !! A tej wysypki juz praktycznie nie ma, zostało troszku na nogach i na pozostałej cześci ciałka taka skóra jakby marmurek w jednym miejscu bardziej czerwona w innym normalna albo rózwoa i podobno to przemawia za odrą :baffled: cholera wie !!!

ja idę z praniem powalczyć i poprać i poprasowac tak więc na dzień dzisiejszy jestem stracona :crazy::baffled:

Atolku a próbowałaś maść Diprobase ( czy jakoś tak) jak Liwia miala takie placki to nie chcialam własnie tej sterydowej maści i lekarka mi to przepisała !!!

hej
Co do mojego zdrowia to dziękuję za troskę i nie trzeba się o mnie martwić......
Domiciela obawiam się że po wychowawczym pracodawca może Cię zwolnić i nie ma obowiązku przywrócić Cię do pracy..... moją koleżankę tez tak potraktowali tylko że wypowiedzenie przysłali pocztą do domu bez słowa wyjaśnień. Co do polskiej rzeczywistości mnie zwolnili po macierzyńskim i jeszcze usłyszałam że jak sobie dziecko zrobiłam..... polityka prorodzinna o D... rozbić!!!

Heja

Atol - czy wiesz może czy maść ELOSONE to jest maść sterydowa ?????

Kurcze dzisiaj mogę posmarować Marysię tę maścią ostatni raz, Zyrtek idzie już 4 dzień a jakieś znaczącej poprawy na skórze nie widać. W kropeczkach są obie ręce, noga i troszkę brzuszek. Pani doktor mówi, że to nie paciorkowiec (o ile mnie pamięć nie myli) czy szlarlatyna bo nie ma gorączki a wysypka swędzi. No i nie wiem bo też od 4 dni Marysia nie je pomidorów, soku pomarańczowego i orzechów.
Już sama nie wiem pytać się o testy alergiczne - niby nie robi ich się w tym wieku ale przecież dziecko nie może pić cały dzień mleka bo nie wiadomo co może.:no:

Witajcie,

Gaga jak Twoja praca,czekasz na ocenę czy już wiesz :confused:

Moje dziecię się coś ostatnio obraziło na śniadania.Dzisiaj to tylko pół gotowanego jajka raczył zjeść :dry:
Teściowa dziś wybyła do Niemiec,także chata wolna przez dwa dni.A w niedzielę,to pewnie zjedzie się Domiśka kuzynostwo nastoletnie,także jak zwykle w sierpniu się do kompa nie dopcham,albo jak się dopcham,to mi będą na plecach siedzieć i zaglądać.Eeech...

Dominik się rozgadał ostatnio,że w szoku jestem.I jak coś nowego powie,to sam się cieszy z tego.Kończy piosenki z MiniMini a jego ulubionym słowem ostatnio jest księżyc i jak gdzieś zobaczy to zadowolony opowiada i pokazuje :-D

reklama
hej hej!! pozdrowıenıa z pıeknego Marmarıs!!

ale sıe byczymy na calego! temaperatury bardzo wysokıe ale wogole tego nıe odczuwamy.. Bartek w swoım zywıole - nıe wychodzı z wody... ı zafascynowany samolotem... jest tu dla nıch atrakcja turytyczna - jak na razıe drugıego takıego bıalego lebka tutaj nıe wıdzıelısmy!!

pozdrawıam serdecznıe!! moze wıeczorkıem uda mı sıe doczytac co tam u was!!

Do góry