reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

U nas z pampkiem też juz ostatki o Amel woła a właściwie sama biega na nocnik nawet wylewa do kibelka i spoko wyciera sie luzik laska pampka nie chce tylko na noc zakładam w dzien na drzemke juz nie i nie sika w Zakopcu nie nosila pampka i tylko na 3 dni 1 raz sie zapomniała albo ja nie dosłyszalam że wola a tak za każdym razem myślę że pampków więcej nie będziemy kupować mam jeszcze ponad pół paczki i spoko

MARZENKA udanych wakacji i wracaj po wypoczynku opowiadac do nas

reklama
Domicela - :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :sick::sick::sick::sick:
Jak szef mógł :no::no::no: powaliło gościa:angry::angry:.
Teoria mówi, że musiprzyjąć ciebie , na stanowisko takie samo albo nizsze jezeli nie ma innego a z pensją taką sama jak ma teraz osoba na stanowisku jakie zajmowałaś odochodząc na wychowawczy. Teoria niestety :sick:- mi zabrano moje stanowisko, mam niższe i do tego obcieli mi 20% pensji. Ministerswo Finansów jest !@#$%^&*8 takie kochane :angry::angry::angry::angry::angry:

OOO ja dziś pierwsza!!!u nas dziś piękne słońce..
domicela ale przeciez po wychowawczym pracodawca ma obowiązek przywrócić cię na dawne stanowisko, alebo na inne, ale nie mniej płatne !!!!! a co on na to powiedział, przecież coś musiał ci powiedzieć
Powiedział ,ze na razie nie ma dla mnie stanowiska i ,ze wychowawczy byłby najlepszym wyjściem w tej sytuacji i że kadry mają mnie na uwadze i szukają coś dla mnie.Co za sztuka popracować jeden dzień i dostać wypowiedzenie.
Agata gratulacje za egzamin.
Atol jestem pod wrażeniem Twojego sklepu.
Wczoraj byłyśmy u dentysty i Jula ma zęby super ,w ogóle to ciocia męża ale i tak Jula rozdziawić paszczy nie chciała.I powiedziała ,że jak będziemy następnym razem to zalakuje jej 4 i 5 bo wczoraj się nie dało.

Domicela - :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :sick::sick::sick::sick:
Jak szef mógł :no::no::no: powaliło gościa:angry::angry:.
Teoria mówi, że musiprzyjąć ciebie , na stanowisko takie samo albo nizsze jezeli nie ma innego a z pensją taką sama jak ma teraz osoba na stanowisku jakie zajmowałaś odochodząc na wychowawczy. Teoria niestety :sick:- mi zabrano moje stanowisko, mam niższe i do tego obcieli mi 20% pensji. Ministerswo Finansów jest !@#$%^&*8 takie kochane :angry::angry::angry::angry::angry:
no widzisz....

Dzień dobry :sorry2:

Gaga - z tym siusianiem to jest tak, że u nas przypominanie w ogóle nie działa, jak pamięta to sama powie pobiegnie do nocniczka i zrobi siusiu - to bez majteczek. A w majteczkach posiusiuje tak jak w pieluchę :no::no::no:.

Do tego dzisiaj rano szybciutko zdjełam jej pieluchę i ta obraza majestatu, w ogóle mamy bunt dwulatka w pełnym rozkwicie, skierowany przeciwko mnie. Tylko tata i tata. :no::no::no:
Wczoraj urządziła mega histerię bo nie chciała sprzątnąć. Ja się zawziełam to panna zaczeła histerycznie wołać tatę no i tata w pewnym momencie się pojawił i zapytał czy wszystko ok. To ja się wkru!@#$%%^ i wyszłam bo jak Marysia go uslyszała to już w ogóle była rozpacz.
Jaki wniosek - coś musi być ze mną nie tak bo przecież z Darkiem Marysia się tak nie zachowuje - słowa mojego szanownego D.:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Domicela - ja wróciłam do pracy bo w domu bym już chyba oszalała, ale wróciłam dopiero w styczniu a miałam we wrześniu ubiegłego roku. Tyle, że we wrześniu nie wiedziałam co się ze mną będzie działo, w międzyczasie były zwolnienia grupowe, moje stanowisko zlikwidowane i bałam się, że wyląduję niewiadomo gdzie. W efekcie jest ok, poza oczywiście stanowiskiem i pensją, mam czas na bb :-p:-p:-p

witam
widzę że u was odpampersowywanie idzie pełną parą , u nas regres .maja nie chce sikac na nocnik . wiec troche poczekam jeszcze.
domicela - bardzo mi przykro ze tak wyszło. to jest poprostu świństwo i tyle / wiecej komentzaryz chyba nie trzeba
atol - oprawa graficzna piekna , pomysłowa, ciuszki też bombowe .
wyjazd do dupy cały czas padało :no:

reklama
jeszcze raz dzieki, mi sie tez podoba:-D

ja jestem dzis w srednim nastroju, jestem juz mega zmeczona, codzinne wstawanie o 4-4:30 a potem do poracy mnie wykancza, fak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry