reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dobra baby ja też się zbieram. Cudownie było posiedzieć jak za dawnych czasów :happy2:. Próba ściągnięcia giffów skończyła się na fizycznym odłączeniu internetu bo mi chyba zaczeło coś się ściągać i cholera nie chciała się zamknąć.:no::no: Komp co prawda do wymiany no ale bez przesady :-p

reklama
Jeszcze wam napiszę, że jutro wybieram sie do fryzjera z moim dzieckiem bo wygląda już okropnie. Mimo, że ma kręcone włosy niestety widać ścinania nieudolnej mamy :-p Zobaczymy czy w ogóle dziecko da do siebie podjeść :dull:

Witam
tylko na moment
bo duszno i juz wysiedziec nie moge
poza tym padam
nadrobie zaległości a produkcja dzis imponująca ale nie dam rady dzis

my mamy szwagierkę z hiszp i jutro alebo w sob jedzie spowrotem
a my na weekend chcemy gdzies pojechać i mieliśmy do ZAkopca ale pokoi nie ma wolnych no i nie wiem moze i tak pojedziemy w w razie w namiot ze soba tylko te cholerne burze niech spadaja
nic nie wiem wiecej co i gdzie ale jedziemy na wariackich papierach ale spokpo
pozdrawiam wszystki i uciekam spac

No wpadam na chwilę, bo zaraz do Bielska musimy jechac.
Nawet kaffka nie poczastuje:-(. Buu. Mam dość zycia na dwa domy.
Chlip....

Goga nic nie stoi na przeszkodzie, zebyśmy sie mogły w Kuwasach spotkać. A przeczytałam o tym pensjonacie w "Werandzie". Wstyt powiedziec, ale nie wiedziałam, że cos takiego tak bliziutko jest.:tak:

Papapapapapa....

Nawet się nie pożegnałam wychodząc wczoraj z imprezy... Marek spadł mi z tapczanu i znowu latałam do niego.

Żużaczku, myślę, że kiedyś tam przyjedziemy. Póki co mój Shrek babrze się w bagnach odrzańskich, ale i na Biebrzę przyjdzie pora i wtedy nie dam się wykiwać na siedzenie w domu z dziećmi, tylko pojedziemy z nim.

Kawka i tościk. A może ptasie mleczko dla kogoś? Zostało z wczoraj. Jakoś szybciej alkohol dziewczynom szedł niż słodycze ;-)

ja ja ja chcę ptasiego mleczka!!!!:-):-):-)

hej kobitki!! mój szef wrócił nieoczekiwanie z urlopu.. idę mu dziś oznajmić wieść radosną.. zobaczymy co powie:-):-).. trzymajcie kciuki..

troszkę mam pietra (choć nie wiem czemu, przeciez to nie jego dzidzia:-)).. ale i się cieszę, bo tak myślałabym o tym na urlopie.. a tak swoje zrobię i bedzie miał 2 tygodnie na przegryzienie tego...

zresztą nie ta praca to inna:-):-) a rodzina najważniejsza!!

Cześć Kobitki!
Widzę,że ominęła mnie niezła impreza ale chociaż nie mam kaca:-D

Justyna fajnie, ze chociaż możesz...bo ja zaraz jak świnka wyglądam, słabo mi, niedobrze, padam na słońcu...
Ot dzisiaj pobiegałam chwilkę z dzieciakami na słoneczku i co?
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

słowiczku nie martw się ja mam diokładnie to samo. Najgorsze jest to że mój luby jest czarny jak cyganiątko i przy Nim jeszcze bardziej widać moją różową cerę:-:)-(

reklama
Do góry