reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Lubię imprezki plenerowe, choć nie przepadam za dymem z fajek :-) Ale OK, stoicie z wiatrem, więc niech Wam będzie.
Zdjęcia powklejam wieczorem, jak czorty pójdą spać. Maras siedzi mi na kolanach i patrzy na Was. A jutro wróci Tomek i pewnie stwierdzi, że mam internetoholizm i wyłączy mi kompa. więc bawmy się, póki jestem sama.
Skaba Michał bardzo lubił Arkę Noego jak był mniejszy. Teraz lubi, jak Tomek słucha Marka Knopflera

reklama
Ale mi wesoło że jesteście, normalnie jakbym kielicha wypiła, a ja tylko po kawce.
A wiecie, co mój mąż robi? Dziś rano dzwoni do mnie i mówi, że stoi po pas w bagnie. Normalnie Shrek!!!
Dobra, znikam na 10 minut, bo domagają się bajki. Podobno "czytywał tatko swoim Wsłuchiwatkom", ale tatki niet, musin być matka :-):-)

No to i ja kielicha za zdrówko wychylam!
Bez fajek przyszłam. Jeszcze się trzmam ale chyba niedlugo.
Własnie zrezygnowalismy z tej pieknej kokardkowej glazury do naszej łazienki (jeszcze nie ma - czekamy od maja). Trudno. Bedzie inna a pipowaci Wlosi niech sobie w dupę ja wetkną.:wściekła/y::wściekła/y:

No... Juz nie mącę. bawmy się!:-D:-D

Goga a co ten Shrek twój robi ?? że tak z ciekawości spytam??
Maja najchętniej słucha bajek jak jej czytam na nocniku, no i wtedy zazwyczaj śpiewa "jedzie pociąg z daleka..." :-)
ucałuj solenizanta od nas, nie moge uwierzyc że to już dwa lata minęły

Hej

Ja też dołączam się do imprezki:-):-), znajdzie sie dla mnie miejsce i kawałek torta i jakiegoś alkocholu ???? :-p

zuzaczku a ja ci powiem że łądna była, ale sa łądniejsze :tak: i jakoś tak mi małodo ciebie pasowała, nie wiem dlaczego :happy2:

no to zdrówko solenizanta
1094289609_gal_kieliszek.jpg

reklama
Do góry